رئیس بنیاد مسکن شهرستان اشکذر گفت: پس از حذف افرادی که شرایط موجود را نداشتند، از تهران درخواست داشته ایم که مجددا سامانه ثبت نام مسکن ملی را برای شهرستان اشکذر باز کند تا اشکذری ها بتوانند دوباره نام نویسی کنند که تاکنون پاسخی دریافت نکرده ایم.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان اشکذر در گفتگو با خبرنگار اشکذر خبر با اشاره به طرح مسکن ملی گفت: سهمیه شهرستان اشکذر در طرح مسکن ملی ۱۰۰ واحد می باشد که از این تعداد، ۸۰ واحد در شهر اشکذر و ۲۰ مورد دیگر در شهر خضرآباد جهت این طرح در نظر گرفته شده است که به محض پایدار شدن زمین مناسب توسط اداره مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن جهت طرح اقدام ملی مسکن تخصیص خواهد یافت .

امیر پور دانش در پاسخ به مکان زمین های تخصیص یافته به طرح مسکن ملی اشکذر، افزود: در ابتدا زمین های کنار مسکن مهر برای واگذاری مورد توجه بود ولی به دلیل مشکلاتی که برای ساکنان آن منطقه ایجاد کرده است در شورای مسکن شهرستان تایید نشد و از دستور کار خارج گردید، در حال حاضر توسط اداره مسکن و راه و شهرسازی شهرستان سایر گزینه ها در دست پیگیری میباشد که به محض تایید زمین مناسب و قطعی شدن موقعیت به اطلاع متقاضیان محترم شهرستان خواهد رسید.

وی ادامه داد: براساس ضوابط و شیوه نامه ها تامین زمین مناسب طرح اقدام ملی به عهده اداره مسکن و شهر سازی شهرستان می باشد که تاکنون از بین گزینه های مطرح شده نتیجه نهایی به بنیاد مسکن شهرستان اعلام نشده است.

پوردانش با بیان اینکه ۱۹۰ نفر تاکنون در طرح مسکن ملی شهرستان اشکذر ثبت نام نموده اند، تصریح کرد: با وجود اینکه سهمیه شهرستان اشکذر ۱۰۰ واحد مسکونی می باشد ولی ابتدای امر ۱۹۰ متقاضی در طرح مسکن ملی اشکذر ثبت نام کردند که بسیاری از آنها سرریز متقاضیان ساکن شهرستانهای مجاور و یا دارای سابقه مالکیت بوده که به دلیل عدم احراز شرایط اعلامی و عدم انطباق اطلاعات ثبتی با مدارک ارائه شده در مرحله پالایش اطلاعات از طرح مسکن اقدام ملی کنار گذاشته شده اند.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از حذف افرادی که شرایط موجود را نداشتند،مجددا توسط بنیاد مسکن و اداره مسکن و شهرسازی از تهران درخواست داشته ایم که باردیگر سامانه ثبت نام مسکن ملی را برای شهرستان اشکذر باز کنند تا متقاضیان اشکذری بازمانده از ثبت نام بتوانند دوباره نام نویسی کنند.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان اشکذر در پاسخ به نحوه ساخت این واحد ها، گفت: ابتدا به دلیل کمبود زمین مناسب قرار بر آپارتمانی ساختن این واحد ها بود که با عنایت به پیگیری های انجام شده و همکاری مسولین شهرستانی مقرر گردید ضمن پیگیری زمین مناسب تعداد کافی زمین جهت احداث واحدهای مسکونی براساس ضوابط و آیین نامه ها به صورت ویلایی تامین گردد تا متقاضین از این بابت دغدغه ای نداشته باشند.

وی به روش تامین مالی پروژه طرح اقدام ملی اشاره کرد و توضیح داد: در طرح مسکن ملی براساس شیوه نامه و بخشنامه ها، پس از تایید مراحل پالایش به منظور افتتاح حساب و واریز وجه سهم آورده متقاضی به عنوان قسمتی از هزینه های ساخت و به جهت اخذ تسهیلات توسط متقاضیان مبلغ ۴۰میلیون تومان سپرده گذاری شده که میبایست کلیه متقاضیان براساس مدت زمان مقررنسبت به افتتاح حساب و واریز وجه اقدام نمایند. که در مراحل اماده سازی و ساخت از محل همین اورده متقاضیان و تسهیلات پرداختی اعتبار مورد نیاز واحد مسکونی هر متقاضی تامین میگردد.

پوردانش به نحوه واگذاری مسکن ملی به متقاضیان پرداخت و تصریح کرد: مسکن ملی تا مرحله سفت کاری پیش می رود و در صورت تخصیص و تامین تسهیلات بانکی و توانایی مالی متقاضیان و اخذ مجوزهای لازم جهت اتمام نازک کاری با پیمانکاران صاحب صلاحیت پیگیری های لازم جهت اتمام مراحل ساخت انجام گیرد.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/ItvWQ