امام‌جمعه شهرستان اشکذر، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه به بررسی اهمیت تقوا، کنترل خشم و مبارزه با اسراف پرداخت و شخصیت حضرت ام‌البنین (س) را به عنوان الگویی از صبر و شجاعت معرفی کرد. ایشان همچنین با تأکید بر نقش دانشجویان در مطالبه‌گری آگاهانه، بر ضرورت اصلاح فرهنگ مصرف و مدیریت منابع تأکید کردند.

اشکذرخبر، امام‌جمعه شهرستان اشکذر، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه به بررسی موضوعات مهمی چون تقوا، کنترل خشم و مبارزه با اسراف پرداخت. ایشان در خطبه نخست با استناد به سخن امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه، تقوا را به عنوان طهور الهی معرفی کردند که آلودگی‌های درونی انسان را پاک می‌کند و بر اهمیت آن در زندگی مؤمنان تأکید کردند.

صانعی با اشاره به اهمیت کنترل خشم در روابط فردی و اجتماعی، بیان کردند که خشم اگر به درستی مدیریت نشود، می‌تواند سال‌ها عبادت و تلاش معنوی یک فرد را نابود کند. وی همچنین به آثار منفی خشم، از جمله سردی روابط خانوادگی و اختلال در قدرت تحلیل انسان، اشاره کرد و چهار راهکار اسلامی برای کنترل خشم، از جمله تغییر وضعیت بدنی، ترک صحنه تنش، سکوت و صبر را ارائه داد.

در ادامه خطبه، امام‌جمعه با گرامیداشت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، شخصیت این بانو را الگویی برای جامعه دانست و به صبر و شجاعت مادران شهدا اشاره کرد.

صانعی سپس به مسئله اسراف پرداخت و آن را چالشی جدی برای کشور در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی معرفی کرد. وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، بیان کردند که مصرف بی‌رویه منابع، به تضعیف دولت و تقویت دشمن منجر می‌شود. امام‌جمعه اشکذر ریشه‌های فرهنگی و روانی اسراف را بررسی و بر نقش رسانه‌ها، خانواده‌ها و نهادهای تربیتی در اصلاح این فرهنگ تأکید کردند.

در پایان خطبه، صانعی راهکارهایی برای کاهش اسراف ارائه کردند و تأکید کردند که سادگی به معنای نداشتن نیست، بلکه به معنای استفاده درست و مسئولانه از نعمت‌های الهی است. ایشان همچنین به مناسبت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو، از دانشجویان قدردانی کردند و بر ضرورت علم‌آموزی همراه با تقوا و معنویت تأکید کردند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/KKM2n