به گزارش اشکذر خبر، عباس بشارتی در این خصوص اظهار داشت: سطح زیر کشت زردک در این شهرستان یک هکتار و متوسط عملکرد آن حدود 80 تا 100 تن در هکتار است . وی افزود: این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما متاسفانه مدتی است که تولید و مصرف […]

به گزارش اشکذر خبر، عباس بشارتی در این خصوص اظهار داشت: سطح زیر کشت زردک در این شهرستان یک هکتار و متوسط عملکرد آن حدود 80 تا 100 تن در هکتار است .

وی افزود: این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما متاسفانه مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی اشکذر طبیعت این ریشه خوراکی را گرم و مرطوب عنوان کرد و تصریح نمود: این ماده خوراکی بسیار مقوی و انرژی بخش بود و برای کودکان و افرادی که ضعف بدنی دارند خوراک مناسبی به حساب می آید.

وی عمده کشت زردک در این شهرستان  را در  روستاهای حاجی آباد و حسن آباد عنوان نمود .

photo_2017-03-20_14-55-39

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/8EEJ8