کمک ۶۰۰ میلیون تومانی به مددجویان اشکذری از محل زکات

  پرینت
کمک ۶۰۰ میلیون تومانی به مددجویان اشکذری از محل زکات
شناسه خبر : 101954 | تاریخ انتشار : 28 مهر 1400 - 7:53 | ارسال توسط :

رئیس کمیته امداد شهرستان اشکذر گفت: در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۰ نیکوکاران و خیران شهرستان اشکذر ۶۰۰ میلیون تومان زکات در قالب سبد معیشتی، وجوه نقد و مصالح ساختمانی برای کمک به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان شهرستان پرداخت کردند.

به گزارش اشکذر خبر، رئیس کمیته امداد شهرستان اشکذر گفت: در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۰ نیکوکاران و خیران شهرستان اشکذر ۶۰۰ میلیون تومان زکات در قالب سبد معیشتی، وجوه نقد و مصالح ساختمانی برای کمک به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان شهرستان پرداخت کردند.

محمدعلی کریمی زارچی، بابیان اینکه پرداخت زکات باعث برکت در مال و زندگی می‌شود، گفت: در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۰ نیکوکاران و خیران شهرستان اشکذر ۶۰۰ میلیون تومان زکات در قالب سبد معیشتی، وجوه نقد و مصالح ساختمانی برای کمک به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان شهرستان پرداخت کردند.

وی با اشاره به اینکه زکات دریافتی در روستاها در اختیار نیازمندان همان منطقه قرار داده می‌شود، افزود: علما و ائمه جماعات نقش مهمی در روشنگری و فرهنگ‌سازی این فریضه الهی دارند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/o5uNn
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه
تأکید بر نقش هیئت‌های مذهبی در انتقال فرهنگ عاشورا به نسل جوان
تقوا، آمادگی دفاعی و تربیت نسل سه ضرورت اساسی جامعه است
عیار انسانیت در گرو خدمت به جامعه است
حمیدرضا کمالی اردکانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر شد
درس خواندن در میانه میدان؛ روایت زیبای یک دانش‌آموز اشکذری
از یک ساختمان تازه تا رتبه ششم کشور؛ اداره پست اشکذر در مسیر بهره‌وری و خدمت‌رسانی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

تکمیل کنید *