به گزارش نسیم صادق به نقل ازروابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ، مشاورین مدارس متوسطه مناطق مختلف استان یزد در کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون های نوین مشاوره ای و هدایت تحصیلی و شغلی در کانون ولایت شهرستان تفت ، گرد هم آمدند و درباره چگونگی برگزاری، تجزیه […]

به گزارش نسیم صادق به نقل ازروابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ، مشاورین مدارس متوسطه مناطق مختلف استان یزد در کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون های نوین مشاوره ای و هدایت تحصیلی و شغلی در کانون ولایت شهرستان تفت ، گرد هم آمدند و درباره چگونگی برگزاری، تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون ها و هدایت تحصیلی و شغلی بحث و تبادل نظر کردند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در این کارگاه آموزشی با یادآوری جایگاه و نقش مشاوران در مدارس، توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، شناخت مشکلات تربیتی دانش آموزان و توجه به خانواده و آموزش سبک زندگی دانش آموزان را ضروری دانست.
” حمید رستگاری ” هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را نحوه تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون های سلامت روانی و رفتاری ، استعداد و رغبت سنج شغلی عنوان کرد و افزود : امیدواریم در رابطه با هدایت تحصیلی دانش آموزان و انتخاب رشته آنها نیز بتوانیم وظیفه ای را که بر عهده داریم به نحو احسن به انجام برسانیم.
وی افزود : رسالت مشاوره ، آشنا کردن خانواده ها و دانش آموزان به وظایف خودشان است و اینکه ما یک زندگی سالم به سبک ایرانی اسلامی و متعادل داشته باشیم و لازم است که در بسیاری از مسائل ، مشاوران ما آموزش های لازم را به دانش آموزان و خانواده ها بدهند.
به گفته رستگاری تمام مدارس متوسطه و تعدادی از مدارس راهنمایی زیر پوشش مشاوره تربیتی قرار دارند که امیدواریم با جذب نیروهای جدید در آینده مدارس راهنمایی و ابتدایی زیر پوشش مشاوره قرار بگیرند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این کارگاه آموزشی به نقش هدایت تحصیلی در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان پرداخت.
” محمود زارع ” گفت : مشاوران مدارس با دقت و در نظر گرفتن علاقه ، استعداد دانش آموزان و توان علمی آنها و شرایط خاص هر منطقه نسبت به راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه اول متوسطه اقدام نمایند .
وی محورهای فعالیت مشاوره را شامل تربیتی ، برنامه ریزی تحصیلی ، هدایت تحصیلی و کنکور سراسری اعلام کرد و جهت هر کدام از آنان مهمترین وظایف را برشمرد.
رئیس گروه مشاوره تربیتی نیز در این کارگاه آموزشی ، اهمیت تشکیل کارگاه و انتظارات اداره مشاوره را پس از تشکیل کارگاه برشمرد.
” فرهنگ فلاح ” گفت : مشاوران به شرح وظایف خود بیشتر توجه نمایند و فعالیت های مستمر، ماهانه و شاخص فعالیت های مشاوران در مدارس را با دقت پیگیری نمایند .
وی 5 اصل در اخلاق حرفه ای مشاوران شامل:
1-اصل خودمختاری یا احترام به استقلال مراجع
2-اصل عدم آسیب رسانی
3-اصل نیکوکاری یا سودمندی
4-اصل عدالت یا منصفانه عمل کردن
5-اصل صادقانه عمل کردن یا وفاداری
را یادآور شد و ارتباط بعضی از این اصول را با تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون های مشاوره ای ، مطرح نمود.
در ادامه ی کارگاه عنبری از سازندگان آزمون های مشاوره ای د ر سه جلسه به تجزیه و تحلیل و تفسیر آزمون های مشاوره ای پرداخت و به سئوالات حاضرین نیز پاسخ داد.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/5gjJc