عملیات مرمت و بازسازی زورخانه «حضرت صاحبالزمان (عج)» شهر مجومرد با مساحت ۲۳۰ متر مربع به پایان رسید و این مکان ورزشی طی آیینی با حضور مسئولان شهرستان اشکذر به بهرهبرداری رسید.
اشکذرخبر،آیین بهرهبرداری از زورخانه «حضرت صاحبالزمان (عج)» شهر مجومرد پس از پایان عملیات مرمت و بازسازی سه ماهه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوذر صانعی امامجمعه شهرستان اشکذر ، غلامزاده فرماندار شهرستان اشکذر ، سرهنگ هاتفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و فروزان فر رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر برگزار شد.
این زورخانه که با مساحتی بالغ بر ۲۳۰ متر مربع بازسازی شده است، با استقبال پرشور شهروندان و علاقهمندان به ورزشهای پهلوانی بازگشایی شد. در این مراسم، ورزشکاران باستانی مجومرد به اجرای آیینهای ورزش زورخانهای پرداختند.
منبع:روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر
لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/gSOTS
https://ashkezarnews.ir/gSOTS






Wednesday, 24 June , 2026