اعضای اصلی و علی‌البدل معتمدین هیات اجرائی برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰ شهرستان اشکذر انتخاب شدند.

به گزارش اشکذر خبر؛ با توجه به مواد ۳۵ و ۳۹ قوانین تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و ریاست جمهوری، نشست انتخاب اعضای هیأت اجرایی معتمدین سیزدهمین دوره انتخابات ریاست ‌جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر در شهرستان اشکذر، با حضور فرماندار، اعضای هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان و ۲۶ نفر از معتمدین شهرستان در فرمانداری اشکذر برگزار شد.
فرماندار شهرستان اشکذر در این نشست ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و گرامی‌داشت ۲۲ اسفند روز شهید، با بیان اینکه مسئولان و اعضای کمیته‌های ستاد انتخابات شهرستان اشکذر معرفی شده‎‌‌اند و از مدتی پیش فعالیت خود را آغاز کرده‌اند؛ افزود:در این انتخابات با توجه به شیوع ویروس کرونا کمیته بهداشت و سلامت نیز با محوریت جمعیت هلال احمر به کمیته‌ها اضافه شده است.

پس از سخنان فرماندار اشکذر و ‌پس از رأی گیری از معتمدین مدعو که پیش از این به تأیید هیأت نظارت بر انتخابات رسیده بودند؛ با توجه به ادغام هیات اجرایی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر،  ۹ معتمد اول به عنوان اعضای اصلی هیأت اجرایی ریاست جمهوری و ۸ نفر اول در هیأت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر در شهرستان اشکذر و پنج معتمد به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

براساس نتایج رأی‌گیری پس از شمارش آرا، اعضای اصلی به ترتیب بالاترین رأی انتخاب شدند که  اعضای هیأت اجرایی انتخابات ریاست جمهوری سیدمحمد میرباقری، محمدعلی انجام، اکبر مددی‌مقدم، محمدرضا دهقان، فائزه دیوبند، کاظم دهقان، غلامحسین دیوبند، حسن حاتمی و محمدرضا قانع عزآبادی و همچنین سیدمحمد میرباقری، محمدعلی انجام، اکبر مددی‌مقدم، محمدرضا دهقان، فائزه دیوبند، کاظم دهقان، غلامحسین دیوبند و حسن حاتمی  به عنواناعضای هیأت اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر در شهرستان اشکذر انتخاب شدند.

همچنین برابر نتایج رأی‌گیری؛ مجید حکیمی، حسنعلی حاتمی، سعید خوانین‌زاده، حمید حاتمی و کاظم رجبی به ترتیب بالاترین رأی به عنوان اعضای علی‌البدل معرفی شدند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/lITip