به گزارش اشکذر خبر، در این دیدار دادستان اشکذر تشکیل این موسسه را کار پسندیده‌ای دانست و آمادگی خود را برای همکاری با موسسه اعلام کرد و گفت: دستگاه قضایی در زمینه مسائل زیست‌محیطی محدودیت‌های قانونی داریم به‌طوری‌که در قانون قبلی دادستان می‌توانست وقتی تشخیص دهد که واحدی آلاینده هست اخطار دهد و پس از […]

به گزارش اشکذر خبر، در این دیدار دادستان اشکذر تشکیل این موسسه را کار پسندیده‌ای دانست و آمادگی خود را برای همکاری با موسسه اعلام کرد و گفت: دستگاه قضایی در زمینه مسائل زیست‌محیطی محدودیت‌های قانونی داریم به‌طوری‌که در قانون قبلی دادستان می‌توانست وقتی تشخیص دهد که واحدی آلاینده هست اخطار دهد و پس از یک ماه آن واحد را تعطیل کند تا فیلتر نصب کند.

رضا ملکی افزود: در بحث آلایندگی فولادها من به‌طورجدی پیگیری کرده‌ام و چند بازدید و جلسه داشته‌ایم و چند تا از شرکت‌ها به سمت فیلتر گذاشتن رفته‌اند و بازهم مطلوب ما نیست و باید سلامت مردم در کنار فعالیت‌های اقتصادی تامین شود که یک بحث عقلی و شرعی است.

وی با اشاره به نقش و وظایف انجمن‌های مردم‌نهاد، موسسات و تشکل‌ها مردم نهاد را یک فرصت برای مسئولان دانست و گفت:  مطالبات مردم در قالب این تشکل‌ها پیگیری شوند و لازمه این کار انجام کار علمی وتحقیقاتی است اگر درخواست‌ها کارشناسی شده و علمی باشد ماهم تا جایی که بتوانیم و قانون به ما اجازه بدهد کمک و همراهی می‌کنیم.

ملکی با گلایه از استقرار بی‌رویه صنایع در شهرستان اشکذر افزود: متاسفانه بعضی وقت‌ها برخی از تصمیمات در مرکز استان می‌گیرند و برای ما دردسرساز می‌شود و باید جوابگوی تبعات آن باشیم.

دادستان اشکذر خاطرنشان کرد: دغدغه ماهم هوای پاک است و ما نمی‌گوییم فولادهایی در شهرستان اشکذر تعطیل شوند انتظار ما این است که وضعیتی که هست بهتر شود.

این مقام قضائی مسئول در شهرستان اشکذر با اظهار تاسف از عدم پایبندی فولاد آلیاژی ایران به تعهدات خود در قبال مطالبات مردم، گفت: در خصوص راه اندازی اداره محیط‌زیست اشکذر مسئولان شهرستان نامه‌نگاری لازم را انجام داده اند و در جلسات مطرح و پیگیری شده است.

در ابتدای این دیدار اعضای هیئت‌مدیره موسسه حامیان حیات پاک اشکذر از دغدغه مردم برای آلودگی هوا، پیگیری حقوق شهروندان و آموزش شهروندان در رابطه با حفظ محیط‌زیست و با انتقاد شدید از برخی از واحدهای آلاینده که مجوز آن‌ها نورد بوده ولی بعضی‌ها نورد و ذوب دارند و برخی هم فقط ذوب فلزات را انجام می‌دهند و مشکلات متعددی به وجودمی آورند خواستار پیگیری مسئولان جهت رعایت استانداردهای زیست‌محیطی شدند وجود نیروگاه‌ها که به گفته برخی کارشناسان آلودگی آن‌ها نامرئی و بیشتر از فولادها است و نداشتن خدمات برای شهرستان اشکذر از دیگر اعتراضات مطرح‌شده در این جلسه بود.

80 درصد جمعیت استان یزد در پهنه مهریز تا اردکان 85 درصد صنایع نیز در این پهنه هستند.

 

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/vJI99