مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از شکستگی ۲۲ اصله پایه بتنی برق و قطعی‌های پراکنده در پی طوفان شب هفتم اردیبهشت خبر داد و گفت: بیشترین خسارات در اشکذر، میبد و زارچ گزارش شده است.

اشکذرخبر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت در طوفان شب هفتم اردیبهشت ماه استان یزد در مجموع ۲۲ اصله پایه بتنی فشار متوسط و فشار ضعیف دچار شکستگی و آسیب شدند.
مهندس محمد جواد جلیلی با اشاره به قطعی های برق ناشی از طوفان در شب هفتم اردیبهشت ماه در استان یزد، افزود: بیشترین میزان شکستگی تیر برق در شهرستان اشکذر و سپس در شهرستان های میبد ،زارچ و امور برق یک گزارش شده است.
این مسئول متذکر شد: حادثه تیر شکستگی در شهرستان اردکان به دلیل برخورد شدید یک دستگاه خودرو با پایه بتنی اعلام شد که منجر به فوت سرنشین خودرو شده است.
مهندس جلیلی اظهار کرد: یک دستگاه ترانسفورماتور به ظرفیت ۲۵ کیلو ولت آمپر در طوفان شب گذشته سقوط کرده و خوشبختانه خسارت جانی به همراه نداشته است.
وی اضافه کرد: در هنگام بروز طوفان‌های فصلی و خاموشی برق ،مرکز فوریت‌های برق با شماره تماس ۱۲۱ و برنامه کاربردی«برق من»برای دریافت گزارش های مردمی و ارائه فوریت‌های برق در سراسر استان در دسترس است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد تاکید کرد: شهروندان با مشاهده پایه های بتونی معیوب آن را به مرکز فوریت های برق گزارش داده و در هنگام طوفان‌های فصلی از شبکه های برق فاصله بگیرند.
شایان ذکر است در حال حاضر عیوب شبکه ها برق در سریع ترین زمان ممکن برطرف و برق این مشترکین وصل شد.

منبع:روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/X7BQQ