با حضور امام جمعه، شهردار و مسئولان شهرستان اشکذر، دومین نمایشگاه آثار طراحی نشانه حنیف رحیمی‌پور در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشکذر افتتاح و تا ۱۲ اردیبهشت برای بازدید عموم دایر شد.

اشکذرخبر، دومین نمایشگاه آثار شخصی طراحی نشانه حنیف رحیمی‌پور، طراح و هنرمند برجسته کشوری  با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوذر صانعی امام جمعه محترم شهرستان اشکذر و شهردار اشکذر دکتر علمدار ، زارعیان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشکذر، دیگر مسئولین ادارات شهرستان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشکذر برگزار شد.

این نمایشگاه که به معرفی آثار خلاقانه و منحصر به فرد  رحیمی‌پور اختصاص دارد، فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر با هنر طراحی نشانه و اهمیت آن در فرهنگ معاصر است.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشکذر ضمن خوشامدگویی به حاضرین، به ویژگی‌های خاص آثار  رحیمی‌پور اشاره کرده و بر اهمیت هنر طراحی نشانه در انتقال مفاهیم و پیام‌ها تأکید کرد و همچنین از تلاش‌های این هنرمند در ارتقاء سطح هنرهای تجسمی در منطقه قدردانی نمود

حنیف رحیمی‌پور نیز در سخنانی کوتاه به انگیزه‌های خود از برگزاری این نمایشگاه پرداخت و از همکاری و حمایت مسئولین و دوستداران هنر تشکر کرد.

وی با اشاره به فرآیند خلق آثارش، به چالش‌ها و لذت‌های این مسیر هنری اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه بتواند الهام‌بخش هنرمندان جوان باشد.

این نمایشگاه تا ۱۲ اردیبهشت ماه برای بازدید عموم دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از نزدیک با آثار این هنرمند آشنا شوند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/c2ZSD