تیم فوتبال شهرداری اشکذر در آخرین رقابت خود در لیگ برتر فوتبال استان بزد که جمعه ۲۹ بهمن در ورزشگاه کریم آباد بهاباد برگزار شد به مصافق تیم فوتبال دهیاری بهاباد رفت.

به گزارش اشکذر خبر، تیم فوتبال شهرداری اشکذر در آخرین رقابت خود در لیگ برتر فوتبال استان بزد که جمعه ۲۹ بهمن در ورزشگاه کریم آباد بهاباد برگزار شد به مصاف تیم فوتبال دهیاری بهاباد رفت که در پایان به نتیجه ۳ بر صفر به کار خود در این فصل پایان داد.

تیم فوتبال اشکذر از ۱۸ بازی خود، ۷برد، ۲تساوی و ۹باخت را در کارنامه خود ثبت کرد که بعد از تیم های میرک کیش مهریز، مهربدمیبد، خیبر میبد،و سنگ آهن بافق در رده پنج به کار خود پایان داد.

گفتنی است، در این مسابقه ها ۱۰ تیم، خیبر و مهربد میبد، میرک‌کیش مهریز، آدران تفت، سنگ‌آهن بافق، شهرداری اشکذر، دهیاری بهاباد، تندیس زارچ و سرخ‌ پوشان و آریا یزد در یک گروه به صورت دوره‌ای و رفت و برگشت رقابت‌های خود را برگزار کردند.

در پایان لیگ برتر فوتبال استان یزد، تیم‌های میرک‌کیش مهریز با کسب ۴۶ امتیاز، مهربد میبد با ۴۲ و خیبر میبد با ۳۵ امتیاز عنوان های اول تا سوم را کسب کردند.

طبق مقررات تیم قهرمان به عنوان نماینده فوتبال بزرگسالان استان یزد به لیگ دسته سه قهرمانی کشور صعود کرد و همچنین تیم‌های آدران تفت با ۱۴ و آریا یزد با ۱۳ امتیاز در مکان‌های نهم و دهم جدول رده‌بندی لیگ قرار گرفتند و به لیگ دسته اول استان سقوط کردند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/Xh8vk