بیشترین گوشت سفید و قرمز استان در شهرستان اشکذر تولید می شود. علی اکبر حداد زاده در مصاحبه با اشکذر نیوز عنوان کرد: شهرستان اشکذر جایگاه بسیار خوبی در بخش دام و طیور در استان دارد مخصوصا صنعت اسب آن می توان تقریبا بهترین جایگاه را در کشور برای ان قایل شد و همچنین بحث […]

بیشترین گوشت سفید و قرمز استان در شهرستان اشکذر تولید می شود.

حداد زاده دامپزشکی مهریز

علی اکبر حداد زاده در مصاحبه با اشکذر نیوز عنوان کرد: شهرستان اشکذر جایگاه بسیار خوبی در بخش دام و طیور در استان دارد مخصوصا صنعت اسب آن می توان تقریبا بهترین جایگاه را در کشور برای ان قایل شد و همچنین بحث کشتارگاههایی که در این شهرستان موجود است.

 

مدیر کل دامپزشکی استان یزد با اشاره به تدابیر ویژه دامپزشکی استان برای سلامت محصولات افزود: از جمله کارهایی که از اسفند سال گذشته صورت گرفته استقرار ناظرین ویژه بخش دولتی در کشتارگاههای طیور شهرستان اشکذر است که تحول عظیمی در این زمینه اتفاق افتاد.

 

وی ادامه داد: در کنار مسئولین فنی که در کشتارگاهها مستقر هستند ناظر ویژه هم حضور دارد که بصورت عالی نظارت می کند و در کنار اینها نظارت شرعی هم شکل می گیرد.

 

حداد زاده خاطر گفت: خوشبختانه می توانیم این اطمینان را به مردم بدهیم که به هیچ وجه دغدغه ای در مصرف گوشت اعم از سفید و قرمز که آن محصول دارای مهر دامپزشکی و لیبلها یا بسته بندی هایی که اطلاعات لازم را بتوان از آن فرآورده کسب کنند نداشته باشند و ما می توانیم سلامت آن را تضمین کنیم.

 

75 درصد از بیماریهای باز پدید و نو پدید می تواند از دام به انسان منتقل شود که پیشگیری از آن علاوه بر تدابیر دامپزشکی توجه مردم را هم می طلبد.

 

مدیر کل دامپزشکی استان یزد همچنین با بیان اینکه در بحث گوشت طی چند سال گذشته موردی مشاهده نشده است اظهار داشت: اما تب کریمه کنگو چون در دام  قابل تشخیص نیست هر لحطه می تواند یک دام آلوده وارد کشتارگاه شود.

 

وی افزود:  اگر علائم تب کریمه کنگو ضعیف باشد و همکاران ما نتوانند تشخیص بدهند و چون این بیماری درمانی هم ندارد باید حتما 24 ساعت گوشت در یخچال نگهداری شود.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/82erD