میز خدمت شهرداری اشکذر در مصلی نماز جمعه برگزار شد.

به گزارش اشکذر خبر؛ همزمان با هفته دولت میز خدمت شهرداری اشکذر با حضور شهردار، معاون شهردار و کارشناسان واحد عمران و فنی و شهرسازی شهرداری در مصلی نماز جمعه اشکذر برگزار و پاسخگوی مسائل و مشکلات شهروندان بودند.

امام جمعه اشکذر در جریان بازدید از میز خدمت ادارات شهرستان، میز خدمت را فرصت مناسبی برای پاسخگویی مستقیم به شهروندان و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها در حوزه‌های مختلف دانست.

حجت الاسلام و المسلمین صانعی افزود: بعضا مشاهده شده که برخی از مسائل و مشکلات شهروندان بین دو یا چند دستگاه اداری بلاتکلیف مانده و حضور ادارات شهرستانی در میز خدمت‌ مصلی نماز جمعه این امکان را فراهم می کند تا مسائلی که بلاتکلیف مانده و نیز زمان بر شده است با همفکری و بین بخشی دستگاه های اجرایی مرتفع گردد.

لازم به ذکر است؛ در نماز جمعه این هفته شهر اشکذر میز خدمت ادارات شهرداری اشکذر، مالیات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهزیستی، تامین اجتماعی، جهاد کشاوزی و صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیز حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/OJTxu
  • نویسنده : علی مشیری نیا