اشکذرخبر به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، طاهره قیومی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده، به همراه عباس حاجیحسینی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد و جمعی از معاونین و مدیران، در ادامه سفر یک روزه خود به استان یزد، از واحد پرورش زنبور عسل خانم زهرا صوت داوود، بانوی کارآفرین و زنبوردار نمونه در شهرستان اشکذر بازدید کرد.
مشاور وزیر جهادکشاورزی هدف این بازدید را بررسی فعالیت های ارزشمند بانوان در حوزه تولید و کشاورزی، نیز آشنایی نزدیک با چالشها و موفقیتهای زنبورداران بومی اعلام کرد.
.
در این بازدید، خانم قیومی ضمن ابراز خرسندی از دیدن تلاش و موفقیت بانوان در عرصه تولید ملی، بر لزوم حمایت از مشاغل خرد و خانگی، به ویژه در مناطق روستایی، تاکید کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان نیز با اشاره به ظرفیتهای بالای استان یزد در توسعه زنبورداری، حمایت سازمان جهاد کشاورزی از زنبورداران و تولیدکنندگان بومی را از اولویت های این سازمان برشمرد.
گفتنی است خانم صوت داوود، یکی از زنبورداران متخصص و فعال شهرستان اشکذر است که با تلاش و پشتکار، در این شهرستان مشغول به فعالیت در زمینه پرورش زنبور عسل است.






Wednesday, 20 May , 2026