به گزارش اشکذرخبر، حجتالاسلام والمسلمین ابوذر صانعی، امام جمعه این شهرستان، در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به ۱۱ ذیالقعده، سالروز میلاد باسعادت امام رضا(ع)، این ماه را فرصتی برای بازگشت معنوی و انس دوباره با امام مهربانیها دانست.
وی در بخش نخست سخنان خود، به ابعاد تمدنی هجرت امام رضا(ع) به ایران پرداخت و اظهار داشت: آثار و برکات این حضور تاریخی را باید در سه عرصه اصلی جستوجو کرد؛ ارتقای معرفت عمومی نسبت به جایگاه امامت از طریق مناظرات علمی و سخنرانیهای آن حضرت، گسترش جغرافیای تشیع با ایجاد شبکه وکلا در جهان اسلام، و نهایتاً تقویت بنیانهای سیاسی تشیع که ایران را به پایگاه مکتب اهل بیت(ع) تبدیل کرد.
صانعی در ادامه، با اشاره به زنگ خطر بحران آب در کشور، کاهش نزولات جوی، تغییرات اقلیمی و ناکارآمدی در مدیریت منابع را از دلایل اصلی تشدید وضعیت فعلی عنوان کرد و گفت: برای عبور از این بحران، بازنگری جدی در الگوهای مصرف، توسعه آبیاری نوین در کشاورزی، بازچرخانی آب در صنایع، و جلب مشارکت عمومی ضرورت دارد. وی صرفهجویی در منابع آبی را ضرورتی راهبردی برای حفظ زیستبوم و پیشگیری از آسیبهای اقتصادی و اجتماعی آینده دانست.
امام جمعه اشکذر در بخش پایانی خطبهها، با نقد ساختار اقتصاد شرطی در کشور، خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران سالهاست که به اخبار و تحولات بیرونی گره خورده و همین مسئله، عامل اصلی بیثباتی بازار و تضعیف اعتماد عمومی است.
وی وابستگی به نفت، ضعف در نهادسازی اقتصادی و غفلت از مزیتهای داخلی را از دلایل اصلی این وضعیت دانست و تاکید کرد: عبور از اقتصاد شرطی تنها با تنوعبخشی به منابع درآمدی، توسعه صادرات غیرنفتی، اصلاح ساختار مالیاتی و بودجهای و حمایت از تولید داخلی ممکن خواهد بود.






Saturday, 12 September , 2026