بزرگترین رویداد قرآنی برای نوجوانان پسر شهرستان اشکذر رقم خواهد خورد.

به گزارش اشکذر خبر؛ بزرگترین رویداد قرآنی برای نوجوانان پسر شهرستان اشکذر با حفظ ۳ جزء قرآن کریم در اردوی شبانه روزی ۵۰ روزه فعالیت خود را آغاز کرد.

بر این اساس؛ یکی از طرح‌های موفق کشوری به منظور هدایت نوجوانان و جوانان به سمت حفظ قرآن کریم که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و برای غنی سازی اوقاف فراغت وجود دارد؛ طرح ملی رحله است.

در این طرح نوجوانان و جوانان ۱۴ تا ۲۲ ساله پسر به مدت حدود ۵۰ روز در تابستان به صورت شبانه روزی به حفظ بخش‌هایی قرآن کریم می‌پردازند و علاوه بر آن از برنامه‌های متنوع فرهنگی، اخلاقی، ورزشی و تفریحی این طرح ها بهره‌مند می‌شوند.

شهرستان اشکذر این افتخار دارد؛ برای اولین بار به نیت هزار شهید دانش آموز استان یزد این طرح را در تابستان سال ۱۴۰۲ در هنرستان نمونه دولتی خادمی برگزار خواهد کرد و نام نویسی از متقاضیان میزبانی آن از ۱۱ اردیبهشت آغاز شده است تا ۱۵ خرداد ادامه دارد.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به آدرس اینترنتی https://beytolahzan.ir/?p=32930 مراجعه کنند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/iYX2A