فعال اجتماعی، محیط زیست و رسانه ای اشکذر از عدم توجه صنایع نسبت به مسئولیت های اجتماعی خود در قبال مردم اشکذر و عدم دین ادای دین به آب و خاک این شهرستان گلایه کرد.

به گزارش اشکذر خبر، علیرضا عسکری، فعال اجتماعی و رسانه ای شهرستان اشکذر با حضور در برنامه زنده «سلام زندگی» اظهار داشت: شاخص هوای شهر اشکذر، امروز ۲۸۹ در وضعیت بسیار ناسالم و بالاتر از شهر بافق با شاخص ۲۵۵ و یزد با شاخص ۲۳۲ و اردکان با شاخص ۱۷۰ قرار دارد و آلوده ترین شهرستان استان بوده و هست.
وی افزود: با وجود مصوبه های متعدد در دولت ها و ممنوعیت استقرار صنایع در دشت اردکان، صدور مجوزها و طرح توسعه های جدید بدون اطلاع مسئولان شهرستان شاهد هستیم.

*استقرار ۷۰۰ صنعت در شهرستان اشکذر

فعال اجتماعی و رسانه ای اشکذر، با اشاره به وجود ۷۰۰ صنعت کوچک و بزرگ در شهرستان اشکذر، اظهار داشت: این رشد و توسعه نامتوزان باعث نارضایتی مردم و معتمدین شده و سلامتی مردم و محیط زیست شهرستان را دچار مخاطره کرده است.

وی از ادامه عملیات عمرانی کارخانه شیشه با وجود مخالفت شدید معتمدین و مردم و دستور توقف توسط شورای تامین و دادستانی شهرستان اشکذر گلایه کرد.
عسکری، مهاجرت، مشکلات فرهنگی و وجود آسیب های اجتماعی در این شهرستان را از عوارض توسعه بی رویه صنعت دانست و گفت: با وجود توسعه صنعتی هنوز این شهرستان جزو شهرستان های کم برخوردار در بیشتر زمینه هاست.

 

*فرار صنایع اشکذر از مسئولیت های اجتماعی
وی در ادامه گفتگو اظهار کرد: از صنایع مستقر در شهرستان به جز تعداد محدود و انگشت شمار بقیه با واژه مسئولیت اجتماعی بیگانه هستند.
فعال اجتماعی و رسانه ای اشکذر، هشدار داد: صنایع از آب، خاک و زیرساخت این شهرستان استفاده کرده اند و برخی از معافیت مالیاتی ۲۰ ساله و ۱۰ ساله مناطق محروم نیز برخودار شدند اما کوچکترین مشارکتی در مسئولیت های اجتماعی نداشتند.

مدیرمسئول اشکذر خبر با قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی برخی صنایع به ویژه فولاد آلیاژی ایران، افزود: امیدواریم عمل به تعهدات اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات شهرستان به ویژه در حوزه عمرانی به شدت و قوت ادامه داشته باشد.

 

*فعالیت ادارات پرکار شهرستان اشکذر در سطح نمایندگی اداره

عسکری، وجود نمایندگی برخی ادارات در شهرستان را از دیگر مشکلات شهرستان اشکذر عنوان کرد و افزود: با وجود نیاز به خدمات دهی گسترده و مراجعان بالا همچنان ادارات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی،  تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محیط زیست به صورت نمایندگی در این شهرستان اداره می شود.
فعال اجتماعی و رسانه ای اشکذر، تصریح کرد: وجود نمایندگی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی به جای اداره آن شایسته مردم این شهرستان نیست زیرا ۲۳هزار کارگر با رتبه دوم تعداد جمعیت کارگری در این شهرستان فعالیت دارند.

 

* پروژه های نیمه تمام با قدمت ۴۰ ساله در شهرستان اشکذر
وی، یکی از مشکلات حوزه عمرانی شهرستان اشکذر را جاده خضرآباد نام برد و گفت: مسیر خضرآباد به جاده مرگ معروف است و به صورت هفتگی متأسفانه اخبار تصادفات و ناخوشایند را می شنویم.
فعال اجتماعی و رسانه ای اشکذر، طرح های نیمه تمام با قدمت ۱۰ تا ۴۰ ساله در این شهرستان از جمله ساختمان نیمه کاره اداره پست و ساختمان نیمه کاره فنی و حرفه ای را یادآور شد و گفت: مجمتع ورزشی دانش آموزی کوثر با گذشت ۴۰ سال از کلنگ زنی اولیه ان هنوز به بهره برداری نرسیده است.
وی، ادامه داد: پیست بین المللی سوارکاری اشکذر نیز پس از گذشت ۱۰ سال از مصوبه دولت هنوز به بهره بردرای نرسیده است.
عسکری، با اشاره به حوزه آب و برق اظهار داشت: پروژه های روشنایی بلوار شهید سلیمانی و کمربندی اشکذرهنوز تکمیل نشده است و خط لوله فرسوده آب اشکذر نیاز به تعویض دارد زیرا به گفته کارشناسان عبور آب از این لوله که از نوع ازبست دار می باشد سرطان زاست.
وی، از دیگر مشکلات عمرانی این شهرستان را، نیاز به زبیا سازی پل شهدای رستاق در مرز اشکذر و میبد و وردوی ابراهیم آباد رستاق بیان کرد و گفت: عدم صدور سند مالکیت اراضی مسکونی زرین شهر پس از ۲۳ سال، نداشتن طرح جامع شهری ، مشکلات شهرک صنعتی نیکو و نیاز به ساماندهی میدان های ورودی فیروزآباد و مجومرد از دیگر مشکلات شهری شهر اشکذر به شمار می رود.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/Tiz0O