به گزارش اشکذر خبر، روز پنج شنبه 29 مهر ماه هادی ملانوری در گردهمایی رابطین خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان ضمن اشاره به وجود بانوان هنرمند و فعال فرهنگی در زمینه های مختلف اظهار داشت: باید تلاش نمود تا زمینه همکاری و تعامل هر چه بیشتر بانوان شهرستان در عرصه های مختلف فرهنگی […]
به گزارش اشکذر خبر، روز پنج شنبه 29 مهر ماه هادی ملانوری در گردهمایی رابطین خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان ضمن اشاره به وجود بانوان هنرمند و فعال فرهنگی در زمینه های مختلف اظهار داشت: باید تلاش نمود تا زمینه همکاری و تعامل هر چه بیشتر بانوان شهرستان در عرصه های مختلف فرهنگی فراهم شود.
وی ضمن تاکید بر اتحاد و هماهنگی بین کانون های موجود در سطح شهرستان افزود: ارتباط و تعامل خواهران فعال در این عرصه جهت پیشبرد اهداف کانون مساجد با ارزش که باید به آن توجه ویژه نمود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشکذر خاطر نشان کرد: در صورت وجود پتانسیل در هریک از محل ها که امکان شهرستانی شدن آن وجود دارد باید با تعامل و همکاری بین کانون ها و مسئولین در این راستا اقدام اساسی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه انجام کار فرهنگی نیاز به آگاهی دارد افزود: تمام رابطین باید در این راستا آگاهی خود را افزایش داده و آسیب های موجود در مسیر فعالیت های فرهنگی شهرستان را شناسایی و در جهت رفع آن با تعامل و همفکری اقدام نمایند.
ملانوری آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را در جهت هر گونه همکاری و تعامل با رابطین کانون های مساجد اعلام و اظهار داشت: این نهاد زمینه های مناسب جهت تعامل با سایر مسئولین ونیز هماهنگی با مدیران کانون های موجود در سطح شهرستان برای توسعه برنامه های کانون فراهم می نماید.
کارشناس امور خواهران دبیرخانه کانون مساجد استان یزد نیز در این گردهمایی هدف از حضور خواهران در کانون مساجد را احیای گفتمان نظام زن و خانواده از طریق ایجاد تشکیلات منسجم در بستر مسجد طراز اسلامی در راستای رسیدن به جایگاه نوین اسلامی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی عنوان نمود.
وی افزود: ماموریت شما خواهران به عنوان رابطین کانون های مساجد تلاش در جهت قرار گرفتن مسجد به عنوان پایگاه فعالیتهای حوزه زن و خانواده و مجرای نشر و احیای این گفتمان است.
شیما عزیزی از جمله سیاست ها موجود در این راستا را الگو سازی و معرفی الگوی موفق و تجربه شده در حوزه مفاهیم زن مسلمان مسجدی، توانمندی سازی نیرو از طریق شناسایی ، ساماندهی و به کارگیری ، فرهنگ سازی با هدف بستر سازی و ایجاد جریان در مسیر تحقق گفتمان مسجد طراز اسلامی ، شبکه سازی و ترویج کار تشکیلاتی با هدف ثمر بخش کردن فعالیتها ، جوان سازی و پویایی ساختار تشکیلاتی ، ارائه برنامه ها به شیوه نو و شناسایی ظرفیت ها و قابلیت های موجود و هماهنگ سازی و هم افزایی تمامی آنها در کانون ها عنوان نمود.
وی در پایان از تمامی رابطین خواست تا در جهت تشکیل پرونده برای خواهران عضو کانون ، اجرای برنامه های مربط به حوزه خواهران و ارسال به موقع گزارش تصویری به دبیرخانه و شناسایی و انعکاس معضلات و آسیبهای حوزه زنان به دبیرخانه اقدام نمایند.
Sunday, 13 July , 2025