به گزارش نسیم صادق به نقل از یزدما،مسؤول انجمن حمایت از بیماران کلیوی یزد در گفتگو بااین خبرگزاری اظهار داشت: این انجمن با هدف رسیدن به وضعیت درمانی تمامی افرادی که در کارکرد کلیه خود دچار اختلال هستند، با اولویت دادن به بیماران دیالیزی و پیوندی در سال 1384 تشکیل شده است. عزت یادگار با […]
به گزارش نسیم صادق به نقل از یزدما،مسؤول انجمن حمایت از بیماران کلیوی یزد در گفتگو بااین خبرگزاری اظهار داشت: این انجمن با هدف رسیدن به وضعیت درمانی تمامی افرادی که در کارکرد کلیه خود دچار اختلال هستند، با اولویت دادن به بیماران دیالیزی و پیوندی در سال 1384 تشکیل شده است.
عزت یادگار با بیان اینکه دیابت، فشار خون بالا، بیماری خونی و پلی کلینیکهای عفونی و خونی از مهمترین عوامل شیوع بیماری کلیوی میباشد، افزود: در استان بیش از 940 بیمار کلیوی وجود دارد که از این تعداد 80 درصد به پیوند کلیه نیاز دارند، از این تعداد 620 بیمار دیالیزی هستند که به کلیه احتیاج دارند و از 620 فرد دیالیزی 108 بیمار در خانه دیالیز میشوند و بقیه دیالیز خونی هستند که باید در بیمارستانها دیالیز شوند.
وی مهمترین مشکل بیماران کلیوی را هزینههای درمان و گرانی داروها عنوان کرد و افزود: یک بیمار کلیوی هفتهای سه روز و روزی چهار ساعت باید از وقت خود را صرف دیالیز کند. جدا از هزینههای رفت و آمد، پس از دیالیز شدن، فرد دیگر توان انجام هیچ کاری را ندارد.
بیماران پیوندی نیز باید داروهایی مصرف کنند که هزینه آنها سنگین میباشد و پس از مصرف داروها بیماران توانایی انجام کارهای سخت را ندارند.
یادگار با بیان اینکه هزینه پیوند یک کلیه بیش از توان مادی بیماران است و پس از پیوند به مدت سه ماه باید دارو مصرف کند، گفت: فرد پیوندی جدا از هزینههای عضو اهدایی باید هزینههای زیادی را نیز صرف تأمین دارو کند.
وی درباره چتر حمایتی بیمهها از بیماران دیالیزی و پیوندی توضیح داد: از نظر بیمه، بیماران دیالیزی رایگان دیالیز میشوند و دارای کارت هوشمند میباشند، اما پس از پیوند جزو بیماران خاص محسوب نمی شود.
Thursday, 12 December , 2024