نماینده مردم یزد، اشکذر و ندوشن در مجلس شورای اسلامی، در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان اشکذر، با تاکید بر مدیریت افکار عمومی توسط رسانه ها، خواستار تشکیل کمیته پیگیری فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی در سطح شهرستان با حضور رسانه ها، مسئولان و صنایع شد.
به گزارش اشکذر خبر، نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و ندوشن در مجلس شورای اسلامی، در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان اشکذر، اظهار داشت: فریاد ما وقتی به جایی می رسد که رسانه های ما مطالبه گر شوند و افکار عمومی را مدیریت کنند.
وی یکی از موضوعات مهم مربوط به صنایع را انجام مسئولیت های اجتماعی در هر شهرستان عنوان کرد و گفت: برخی صنایع با پرداخت مبالغی بخشی از مسئولیت های اجتماعی خود را انجام می دهند و این مبالغ باید صرف پروژه های بزرگ و زیرساختی شود تا همه مردم از آن بهره مند شوند و از این پس رسانه ها با ورود به این مقوله باید پیگیر این مسئولیت های اجتماعی شوند.
جوکار یکی از مشکلات موجود را عدم پیگیری مسئولان در اجرای مصوبات دانست و افزود: وظیفه نماینده قانون گذاری و نظارت بر آن است ولی وقتی بنده دستور وزیر را هم برای اجرای یک پروژه گرفته ام برخی انتظار دارند امور اجرایی آن را هم عهده دار شوم ولی مسئولیت اجرایی برعهده نماینده نیست.
کمیته پیگیری فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی در اشکذر ایجاد شود
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و ندوشن در مجلس شورای اسلامی، تشکیل کمیته پیگیری فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی را در سطح شهرستان با حضور رسانه ها، مسئولان و صنایع خواستار شد و گفت: دولت سیزدهم صندوق های پیشرفت و عدالت را در استان ها تعریف کرده که اگر بتوانیم صندوق ها را تقویت کنیم و پای کار بیاوریم می توان با همکاری بخش خصوصی و صنایع، ۱۰ پروژه به نفع مردم و شهرستان اجرا کرد.
جوکار، پیگیری مسئولیت های اجتماعی صنایع را به عنوان یکی از مسئولیت های این کمیته پیشنهادی دانست و افزود: منافع مردم بر منافع یک عده خاص در مورد هزینه کردن پروژه ها باید در نظر گرفته شود.
وی، شفاف سازی و اطلاع رسانی در رسانه ها در خصوص همه مصوبات مسئولان را خواستار شد و گفت: مردم باید از مصوبات مطلع شوند و رسانه ها نیز پیگیر اجرای آن شوند.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و ندوشن در مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: بعضی صنایع آسیب زا نباید در شهرستان شکل بگیرد.
چرا محیط زیست قبل از سرمایه گذاری صنایع وارد نمی شود
جوکار با انتقاد از عدم ورود محیط زیست قبل از ساخت و ساز و سرمایه گذاری پروژه ها و صنایع آلاینده، بیان کرد: محیط زیست باید وارد شود زیرا برخی صاحبان سرمایه ابتدا با سرمایه گذاری و تکمیل پروژه به دنبال کسب مجوز محیط زیست می روند که در برخی مواقع با رانت این مجوز ها صادر شده است.
وی یکپارچگی رسانه های اشکذر را خواستار شد و گفت: همه مال یک کشور هستیم و در سایه ولایت زندگی می کنیم و اکنون اگر چه وضعیت اقتصادی زیبنده مردم ما نیست ولی نشانه های امیدواری ازجمله با افزایش قیمت نفت پیدا شده است.
جوکار در پاسخ به سوال خبرنگار اشکذر خبر مبنی بر عدم برگزاری نشست شورای اداری تنها در شهرستان اشکذر با حضور نماینده رئیس جمهور در سفر به یزد، گفت: بنده نیز گلایه خود را به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابراز کردم ایشان حتی در نشست شورای اداری استان نیز حضور نداشتند.
وی با بیان این که برای رفع مشکلات به اشکذر یکپارچه و متحد نیاز است، تصریح کرد: محله ها و شهرهای مختلف شهرستان باید در کنار یکدیگر باشند تا خیلی از مسائل شهرستان جلو برود و انتظاری که از مسئولان شهرستان دارم این است که این نقش را به خوبی ایفا کنند.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و ندوشن در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به سئوالات خبرنگاران در موضوعات مختلف از جمله پیگیری مصوبات سفر به بخش های مختلف شهرستان اشکذر، پل چرخاب، توسعه راه آهن، اختصاص مکانی برای دفتر باشگاه خبرنگاران جوان، روکش آسفالت جاده سنتو، کنارگذر اشکذر و رفع موانع ترافیکی پل الغدیر، میدان تقاطع جاده طبس، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی از ابتدای سال آینده در مجلس پاسخ داد.
Monday, 25 August , 2025