امام جمعه خضرآباد، کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان جهاد فی سبیل الله دانست.

به گزارش اشکذر خبر، حجت الاسلام غالبی گفت: بانوان اسلامی سیره وروش زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را سرلوحه کارها و زندگی خود قرار دهید.

امام جمعه بخش خضرآباد در جمع نمازگزاران جمعه در مسجد امام زاده سید کافی روستای کافی آباد با اشاره به ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (س) گفت: آن حضرت شخصیت نورانی و تربیت شده شخصیت اول جهان بشریت پیامبر خاتم (ص) بود که در زندگی کوتاه خود به خوبی جنبه‌های الگویی آن در عرصه های مختلف برای جامعه انسانی نمایان است و بانوان اسلامی باید سیره و روش زندگی آن حضرت را سرلوحه کارها و زندگی خود قرار دهید.

حجت الاسلام غالبی با اشاره به راه اندازی پویش ایران همدل در سطح کشور و کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان گفت: کسانی که مال و اموال خود را به جبهه مقاومت اهدا کردند، جهاد فی سبیل الله انجام داده اند، این مساله ثواب اخروی برای آنان به همراه خواهد داشت و از اعمال آموزه های اسلامی و دینی محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/AEMSY