همزمان با هفته بسیج سازندگی و در ادامه اقدامات جهادی، باحضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و فرمانده سپاه شهرستان اشکذر، کارگاه خیاطی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همت بسیج سازندگی ناحیه مقاومت شهرستان اشکذر افتتاح و راه‌اندازی شد.

به گزارش اشکذر خبر؛ همزمان با هفته بسیج سازندگی و در ادامه اقدامات جهادی با حضور محمد جلال دهقانی اشکذری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و سرهنگ هاتفی فرمانده سپاه شهرستان اشکذر کارگاه خیاطی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همت بسیج سازندگی ناحیه مقاومت این شهرستان افتتاح و راه‌اندازی شد.

سرهنگ هاتفی در این مراسم با بیان اینکه این کارگاه با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیون تومان راه‌اندازی شده است؛ افزود: درحال حاضر با راه‌اندازی این مجموعه زمینه استغال ۱۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.

وی افزود: این کارگاه که با هدف حمایت و اشتغالزایی زنان سرپرست خانواده و دیگر متقاضیان ایجاد شده است، ظرفیت بسیار خوبی جهت آموزش خیاطی و بستری برای اشتغال زایی بانوان خواهد بود.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/HcvGI