به گزارش نسیم صادق به نقل ازخبرگزاری فارس از، محمدحسین صباغزادگان امروز در نشست با خبرنگاران استان با گرامیداشت دهم اردیبهشت روز صنعت برق اظهار داشت: با بهره برداری از دو نیروگاه بزرگ تولید برق در استان، قدرت تولید به هزار و 420 مگاوات افزایش یافت. وی ادامه داد: در حال حاضر چهار خط ارتباطی […]
به گزارش نسیم صادق به نقل ازخبرگزاری فارس از، محمدحسین صباغزادگان امروز در نشست با خبرنگاران استان با گرامیداشت دهم اردیبهشت روز صنعت برق اظهار داشت: با بهره برداری از دو نیروگاه بزرگ تولید برق در استان، قدرت تولید به هزار و 420 مگاوات افزایش یافت.
وی ادامه داد: در حال حاضر چهار خط ارتباطی با استانهای همجوار داریم اما برای تقویت نیروی برق استان در سال گذشته نیز خط ارتباطی برق استان با خراسان نیز برقرار شد که از بهترین ارتباطات انرژی کشور بود و نیاز به تامین انرژی استان را به صورت مطلوب برآورده میکند.
وی افزود: با احداث پست 400 کیلوولت طبس و پست شهرستان بافق و نیز خط انتقال از پست 132 کیلوولت بین بافق و طبس، ارتباط الکترونیکی استان یزد برقرار شد.
صباغزادگان اضافه کرد: با اجرای پروژههای فوق توزیع و انتقال در استان، شبکه برق استان به یکی از پایدارترین شبکههای برق کشور تبدیل شد و این پایداری افزایش یافت.
وی میزان اعتبار پروژه 400 کیلوولت طبس را 30 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: خط انتقال با اعتباری به میزان 55 میلیارد تومان بهرهبرداری شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه در سال گذشته و به ویژه در تابستان تلاش زیادی شد تا خاموشی نداشته باشیم و افت فشار در شبکههای برق استان به وجود نیاید، گفت: در سال جاری با پیشبینیهای لازم و برنامهریزیهای انجام شده امیدواریم مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.
وی در ادامه به تشریح اقدامات سال گذشته و طرحهای برقدار شده سال 91 پرداخت و عنوان کرد: فاز نخست پست 400 کیلوولت نخلستان بافق، فاز نخست 400 کیلوولت گلشن طبس، خط 400کیلوولت طبس به بافق، فاز نخست 400 کیلوولت طبس به بافق به طول 275 کیلومتر به بهرهبرداری رسید.
صباغزادگان خط 400 کیلوولت نیروگاه فراب و اتصال به شبکه سراسری، پست 163 کیلوولت موبایل، پست شهرک فولاد، افزایش پست اردکان از 125 مگاوات به 250 مگاوات و افزایش ظرفیت پست 400 کیلوولت را از دیگر پروژههای بهرهبرداری شده در سال گذشته اعلام کرد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در استان اظهار داشت: در زمینه مدیریت مصرف انرژی در تامین برق مشترکین صنعتی و جلب مشارکت صنایع اقدامات خوبی صورت گرفت و موجب کاهش پیک مصرف در تابستان شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد تصریح کرد: با اجرای طرح مدیریت مصرف در واحدهای صنعتی تا میزان 22 مگاولت از پیک استان کم شد و باعث پایداری در شبکه برق شد.
وی یادآور شد: در اجرای این طرح، صاحبان صنایع استان کارهای تعمیرات و تعطیلاتی خود را به دابستان موکول کردند و با این اقدام کاهش مصرف و حفظ پایداری شبکه را به وجود آوردند.
وی همچنین از ارائه بستههای تشویقی به صاحبان صنایع خبر داد و عنوان کرد: واحدهایی که در این طرح شرکت داشتند از طریق قبوض برق خود به میزان 440 میلیون تشویقی دریافت کردند.
صباغزادگان اجرای استانداردهای معیار مصرف را از دیگر طرحهای اجرا شده در استان اعلام کرد و افزود: بر اساس اجرای این طرح تمامی صاحبان صنایع موظف شدند تا استانداردهای مصرف انرژی را رعایت کنند و از استاندارد تعیین شده تبعیت کنند.
وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، مشاورین بهینه مصرف در واحدهای صنعتی مستقر شدند که با راهنمایی واحدهای صنعتی این طرح با موفقیت اجرا شد.
وی همچنین از افزایش میزان تولید انرژی الکتریکی در استان خبر داد و گفت: تولید انرژی الکتریکی در استان یزد از رشد 18 درصدی برخوردار بود.
صباغزادگان تصریح کرد: در سال گذشته میزان تولید انرژی الکترونیکی به پنج میلیارد و 250 کیلووات ساعت رسید که در سال 90 این میزان چهار میلیارد و 250 میلیون کیلووات ساعت بود.
وی میزان مصرف انرژی الکتریکی در استان را در سال گذشته 30 میلیون کیلووات بر ساعت بیش از تولید خواند و گفت: این میزان از رشد 8.7 درصدی برخوردار بوده است.
Thursday, 12 December , 2024