به گزارش اشکذر نیوز به نقل از روابط عمومي نمايندگي ميراث فرهنگي، صنایعدستی و گردشگري شهرستان اشكذر، سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان اشکذر اظهار داشت: بافت تاریخی موجود در محدوده مسجد جامع و مسجد حاجی رجبعلی اشکذر یکی از بافتهای تاریخی و ارزشمند شهر اشکذر است. سید محمدجعفر میرجلیلی ادامه داد: بخش […]
به گزارش اشکذر نیوز به نقل از روابط عمومي نمايندگي ميراث فرهنگي، صنایعدستی و گردشگري شهرستان اشكذر، سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان اشکذر اظهار داشت: بافت تاریخی موجود در محدوده مسجد جامع و مسجد حاجی رجبعلی اشکذر یکی از بافتهای تاریخی و ارزشمند شهر اشکذر است.
سید محمدجعفر میرجلیلی ادامه داد: بخش عمدهای از آثار تاریخی، فرهنگی شهر شامل آسیاب آبی اشکذر، قلعه اشکذر، حسینیه سفید، مسجد حاجی رجبعلی، آبانبار میرزا ابوالهادی، امامزاده مراد، مسجد تنوره، مسجد جامع و سایت تاریخی در این محدوده قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: با ساماندهی و محوطهسازی، مرمت و احیا بافت تاریخی و مسیرهای منتهی به آن محور فرهنگی – گردشگری بینظیری را بهمنظور استفاده گردشگران اختصاص دهیم.
میرجلیلی با اشاره به اینکه قلعه تاریخی اشکذر همچون دژی محکم در دل بافت تاریخی این شهر قد برافراشته است، اظهار داشت: گام اول مرمت برج ضلع جنوب شرقی قلعه اشکذر شامل استحکامبخشی، بازسازی کنگرهها، دوخت و دوز ترکها، بازسازی نقش و طرحهای تزئینی و کاهگل ته کش و روکش به پایان رسید.
وی از مرمت و بازسازی بخش دیگری از این قلعه در بودجه سال 94 این نمایندگی خبر داد و یادآور شد: این بنا متعلق به دوران افشاریه – زندیه است و به شماره 30503 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
قریب به ۷۰۰ اثر تاریخی در شهرستان اشکذر وجود دارد که تاکنون بیش از ۶۰ اثر تاریخی این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
Thursday, 12 December , 2024