به گزارش نسیم صادق به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، معاون توسعه مدیریت و مشاركت های مردمی سازمان نوسازی مدارس كشور در پانزدهمین جشنواره خیّرین مدرسه ساز ویژه بانوان و همسران خیّر مدرسه ساز استان یزد با بیان اینكه طی سال های اخیر بسیاری كمبودها در این زمینه توسط دولت و خیّرین […]

به گزارش نسیم صادق به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، معاون توسعه مدیریت و مشاركت های مردمی سازمان نوسازی مدارس كشور در پانزدهمین جشنواره خیّرین مدرسه ساز ویژه بانوان و همسران خیّر مدرسه ساز استان یزد با بیان اینكه طی سال های اخیر بسیاری كمبودها در این زمینه توسط دولت و خیّرین مدرسه ساز برطرف گردیده ، گفت : امّا هنوز تا رسیدن به استانداردهای لازم فاصله داریم و انشاءا… با کمک خیّرین و كسانی كه تمكّن مالی دارند به حد مطلوب دست پیدا خواهیم کرد .
” سیّد باقر مسلمی ” سه عامل معلّم ، دانش آموز و فضا و تجهیزات آموزشی را در توسعه علمی كشور مؤثر دانست و اظهار داشت : كشور ما خوشبختانه از معلّمان مستعد و متعهّد و دلسوزی برخودار است و همچنین دانش آموزان ما در زمینه های مختلف علمی رتبه های خوبی دریافت می کنند .
مسلمی با بیان اینكه امروز بالاترین نیاز جامعه فراگیری علم است تصریح كرد : ثابت شده كه تنها راه رسیدن به توسعه پایدار كه خود تضمین كننده اقتدار، سعادت ، عزّت و استقلال است از طریق علم به دست می آید.
” محمدرضا بابایی ” معاون برنامه ریزی استانداری یزد هم در این مراسم با اشاره به آیات قرآن گفت : انسانهایی كه تمكّن مالی پیدا كرده و در مسیر كارهای خیر از جمله مدرسه سازی قدم برداشته اند ، توفیق بزرگی به دست آورده اند ، چرا كه مبارزه كردن با درون خود بعد از زمانی كه انسان تمكّن مالی پیدا کند و سرمایه اش را در این مسیرها خرج نماید خیلی سخت است.
بابایی افزود : با توجه به آیات قرآنی ، نسل های بعد ، از سرنوشت عمل انسان منتفع می شوند و همچنین عمل صالح ، دست انسان را در مشقّت ها می گیرد و در پرتوی عمل صالح ، انسان از بسیاری از سختی ها رهایی پیدا می كند.
مدیر کل نوسازی مدارس استان یزد نیز در این مراسم با اشاره به اینكه ابتدای هر سال جشنواره های استانی خیّرین مدرسه ساز برگزار می شود اظهار داشت : امسال پانزدهمین جشنواره را در استان یزد برگزار كردیم .
” حمیدرضا محمّدی ” ادامه داد : نزدیك به 14 سال از شروع به كار انجمن خیّرین مدرسه ساز استان یزد می گذرد و هر سال شاهد افزایش اعضای مجمع خواهیم بود كه هم اكنون 1400 عضو دارد و شخصیت های حقوقی ، حقیقی ، بانوان ، خانواده های شهدا ، ایثارگران ، اقلیّت های مذهبی ، بانك ها ، كارخانجات و غیره را در بر می گیرد.
محمّدی تصریح كرد : در حال حاضر 2200 فضای آموزشی در استان یزد وجود دارد كه در احداث و توسعه یك سوم این فضاها حضور خیرین پررنگ می باشد.
وی به تحقق تعهدات خیّرین مدرسه ساز استان اشاره كرد و افزود : تحقق تعهدات خیرین در سال 88 به میزان 12.6 میلیارد تومان بود كه سال گذشته در چهاردهمین دوره جشنواره به 18 میلیارد تومان رسید و در مجموع در سه سال گذشته بالای 70 درصد از تعهدات خیّرین مدرسه ساز استان تحقق پیدا كرده است.
محمّدی با بیان اینكه در دو سال گذشته تعهدات خوبی از طرف مؤسسات مختلف در امر مدرسه سازی داشتیم ادامه داد : بنیاد بركت احداث 8 مدرسه را قبول كرده بود كه تمام آنها تكمیل و به آموزش و پرورش تحویل داده شد.
وی همچنین گفت :‌ در 3 ماه گذشته تعهدات خوبی از خیّرین مدرسه ساز استان ( مربوط به پانزدهیمن جشنواره ) داشتیم و حدود 15 مورد از این تعهدات اجرایی شده و یا توافق نامه آن منعقد شده كه تا امروز بالای 11 میلیارد تومان است.
در این مراسم از خانواده های مرحوم حاج یدا… ذوالفقاری ، حاج سیّد رضا میرشمسی ، حاج جواد شرقی ، دكتر حاج ولی شاهی ، مرحومه زهرا تهرانی ، خانم اخوان ، خانم ناهید رشتی ، مرحوم حاج احمد ضرّابی و دكتر مجید صالحی اناری تجلیل شد .
اجرای تواشیح ، نوحه سرایی و عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) ازدیگر برنامه های این مراسم بود .

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/tnmbr