به گزارش اشکذر خبر، خطیب نماز جمعه اشکذر در ابتدای خطبه های این هفته، مخلوقات را فعل خدا و مظاهر حضرت حق دانست و گفت:اهل بیت از این جهت محبوب هستند که خصوصیات و اوصاف برجسته ای را دارا هستند و چون خدا آن صفات را دوست دارد بنابراین محبوب خدا هستند علاوه بر آن اهل […]

به گزارش اشکذر خبر، خطیب نماز جمعه اشکذر در ابتدای خطبه های این هفته، مخلوقات را فعل خدا و مظاهر حضرت حق دانست و گفت:اهل بیت از این جهت محبوب هستند که خصوصیات و اوصاف برجسته ای را دارا هستند و چون خدا آن صفات را دوست دارد بنابراین محبوب خدا هستند علاوه بر آن اهل بیت به خاطر داشتن مرتبه و درجات خاص محبوب به ذات خداوند هستند.
حجت الاسلام طالبیان با تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان گفت:جوانان امروزی ما باید با اسوه و الگو قرار دادن ائمه معصومین از منش و رفتار آنها پیروی کنند تا در دنیا و آخرت سعادتمند شوند.
وی با بیان اینکه دشمنان ملت ایران توجه ویژه ای به جوانان ما دارند تصریح کرد:ایجاد روحیه یاس و نا امیدی و انحطاط رفتاری و اخلاقی از مهمترین اهدافی است که دشمنان به دنبال تحقق آن هستند و از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهند کرد و ابزار آنها در این راستا ماهواره ها و شبکه های ماهواره ای است.
امام جمعه اشکذر فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان و هم چنین ایجاد اشتغال آنها را از مسئولین خواستار شد و ادامه داد: باید مسئولان کشور به ایجاد اشتغال برای جوانان اهتمام ورزند.
طالبیان به دیدار هفته گذشته فرماندهان نیروی انتظامی با رهبر معظم انقلاب اشاره و گفت: دغدغه اصلی که رهبری در این دیدار به آن اشاره کردند امنیت اخلاقی و مبارزه با هنجارشکنان بود.
وی تشکیل کشور اسرائیل را لکه ننگی درتاریخ دنیای معاصر دانست و تاکید کرد:کشتار میلیون ها نفر انسان های بی گناه با حمایت و پشتوانه برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس باعث شده تا امروز دنیا، رژیم غاصب اسرائیل را به عنوان غده ای سرطانی و نکبت بشناسند که امیدواریم به فضل خدا به زودی شاهدی نابودی این رژیم اشغالگر باشیم.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/onZYf