به گزارش نسیم صادق به نقل ازمهر، داود اميني در بازديد از مركز آسيب هاي اجتماعي بهزيستي يزد اظهار داشت: دفتر تحکیم بنیان خانواده که به صورت ویژه در استان يزد فعالیت خود را آغاز كرده، دستاوردهای خوبی داشته است که می تواند مورد توجه باشد. امینی افزود: نگاه و باور ما این است که […]
به گزارش نسیم صادق به نقل ازمهر، داود اميني در بازديد از مركز آسيب هاي اجتماعي بهزيستي يزد اظهار داشت: دفتر تحکیم بنیان خانواده که به صورت ویژه در استان يزد فعالیت خود را آغاز كرده، دستاوردهای خوبی داشته است که می تواند مورد توجه باشد.
امینی افزود: نگاه و باور ما این است که باید مسائل را ریشه ای و عمیق بنگریم و آسیب های اجتماعی از جمله طلاق نیز باید در ابعاد گوناگون مورد بررسی قرار گیرد.
مديركل بهزيستي استان يزد نيز در اين بازديد با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین بهزیستی و دادگستری استان يزد اظهار داشت: در این تفاهم نامه هرگونه اختلاف خانوادگی قبل از رسیدگی و طرح در دادگاه به بهزیستی ارجاع می شود و در یک سیکل مشخص، تلاش می شود تا افراد مراحل مددکاری، مشاوره و در نهایت تصمصم گیری در خصوص امکان سازش و ادامه زندگی یا قطع ارتباط و طلاق انجام و موضوع به دادگاه اعلام می شود.
محمدحسین رحیمی نسب از سازش 45 درصدی متقاضیان طلاق در استان یزد و بازگشت مجدد آنها به زندگی مشترک خبر داد و افزود: با اجرای طرح کاهش طلاق توسط بهزیستی و همکاری دادگستری در استان یزد، از هزار و 572 پرونده ارجاعی دادگستری به بهزیستی، تاکنون 660 پرونده مورد بررسی کارشناسان قرار گرفته است که از این تعداد 300 پرونده به سازش رسیدند که این میزان 45 درصد را به خود اختصاص می دهد.
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش طلاق اعلام کرد و گفت: 45 نفر از کارشناسان، مشاورین و مددکاران بهزیستی استان در این طرح مستقیما فعالیت دارند که با گسترش آن در سطح استان به موفقیت چشمگیری در کاهش طلاق دست یافته است به نحوی که استان یزد را از استانهای دارای رشد بالای طلاق خارج ساخته است.
Thursday, 12 December , 2024