به منظور رصد و کنترل بیشتر بر اصناف و قیمت ها مانور سراسری نظارت بر بازار در شهرستان اشکذر برگزار شد.
به گزارش اشکذر خبر؛ به منظور رصد و کنترل بیشتر بر اصناف و قیمت ها مانور سراسری نظارت بر بازار در شهرستان اشکذر برگزار شد.
بر این اساس؛ در این مانور چهار روزه ۴ بازرس از اداره صنعت، معدن و تجارت با همکاری اتاق اصناف بر وضعیت بازار این شهرستان نظارت کردند.
میثم فلاح رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اشکذر در این رابطه گفت: این مانور با هدف رصد و سنجش بازار انجام شده و تا روز پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه نیز ادامه خواهد داشت.
فلاح در ادامه افزود: از همشهریان عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هر نوع تخلفی در واحدهای صنفی شهرستان از جمله گرانفروشی ،کم فروشی،احتکار،فروش اجباری،عدمدرج قیمت موارد را با تلفن ۱۲۴ و یا از طریق سامانه www.124.ir اطلاع بدهند.






Tuesday, 3 February , 2026