به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر؛ در نشست سید مصطفی فاطمی؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با هادی هادی‌نسب فرماندار اشکذر مسائل و مشکلات حوزه توسعه گردشگری شهرستان مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست که معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان […]

به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر؛ در نشست سید مصطفی فاطمی؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با هادی هادی‌نسب فرماندار اشکذر مسائل و مشکلات حوزه توسعه گردشگری شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست که معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان اشکذر، شهردار و رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری شهرستان اشکذر نیز حضور داشتند؛ فرماندار اشکذر گفت: باید با تعامل و همکاری دستگاه های دولتی با بخش خصوصی زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه گردشگری شهرستان فراهم شود.
هادی‌نسب در ادامه اظهار داشت: به منظور تقویت زیرساخت‌های لازم در حوزه گردشگری این شهرستان فرمانداری آمادگی دارد تا با محوریت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جهت جذب منابع و اعتبارات مورد نیاز رایزنی‌های لازم  را انجام دهد.
فرماندار اشکذر با اشاره به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری اشکذر برای اجرای مشترک با اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این طرح‌ها باید با برنامه و با هدف مشخصی پیش رفته و عملیاتی شود.
وی به پروژه‌های حوزه میراث فرهنگی شهرستان اشکذر از جمله بازارچه صنایع دستی رضوانشهر، گذر حاج غلام اشکذر، ثبت بافت قدیمی محلات و آثار معنوی اشاره و بر لزوم تسریع در اتمام آنها تاکید کرد.
در این نشست که در فرمانداری شهرستان برگزار شد؛ مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد به پیشینه تاریخی شهرستان اشکذر اشاره کرد و گفت: پهنه تاریخی نفیسی در مجاور این شهر و تحت عنوان شهر تاریخی گمشده اسفنجرد وجود دارد که یکی از مهمترین سایت‌های تاریخی حوزه میراث است و بزودی کار پژوهش در مورد آن انجام خواهد شد.
وی افزود: اتمام ساختمان موزه، ایجاد موزه عاشورا و تکمیل پرونده‌های مرتبط با ثبت آثار معنوی این شهرستان از جمله پروژه‌های مشترک این اداره و شهرداری اشکذر است که باید طبق اولویت بندی اجرایی گردد.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/ApEoI