به گزارش نسیم صادق به نقل از مهر، محمدحسين غنيمت در بازديد از كميته بررسي سلامت كاركنان بهزيستي با اشاره به شعار هفته سلامت مبني بر “فشار خون را جدي بگيريم” اظهار داشت: فشارخون، دیابت و چاقی به عنوان عوامل پرخطر و تهدید کننده سلامت آحاد جامعه به شمار مي روند و کارکنان ادارات نیز […]

به گزارش نسیم صادق به نقل از مهر، محمدحسين غنيمت در بازديد از كميته بررسي سلامت كاركنان بهزيستي با اشاره به شعار هفته سلامت مبني بر “فشار خون را جدي بگيريم” اظهار داشت: فشارخون، دیابت و چاقی به عنوان عوامل پرخطر و تهدید کننده سلامت آحاد جامعه به شمار مي روند و کارکنان ادارات نیز به علت عدم برخورداری از فعالیت های بدنی در ریسک بالاتری قرار دارند.

وي با اشاره به نتایج بررسی انجام شده بر روی 71 نفر از کارکنان بهزیستی که به ایستگاه های سلامتی مراجعه كردند، افزود: نتایج نشان می دهد از 71 مراجعه کننده، 10 نفر در طبقه پیش فشار خون بالا، یک نفر فشارخون بالا و بقیه طبیعی هستند.

غنيمت يادآور شد: بر این اساس 15.5 درصد از جمعیت کارکنان شاغل در حوزه ستادی بهزیستی فشارخون نامطلوب یعنی پیش فشار خون بالا و فشار خون دارند.

دبیر کمیته سلامت کارکنان بهزیستی در مورد وضعیت قند خون کارکنان بهزیستی نيز گفت: نتایج نشان می دهد 30.5 درصد کارکنان، دارای قند بالای 100 هستند که با ئر نظر گرفتن نمودار پنج درصد خطای دستگاه، می توان گفت 21 درصد از کارکنان بهزیستی دارای قند خون غیرطبیعی بالای 105 هستند.

وی با اشاره به ارزیابی نمودارهای قد، وزن و توده بدن بر روی 47 نفر از کارکنان بهزیستی گفت: نتایج این ارزیابی نشان می دهد 53 درصد افزایش وزن در کارکنان بهزیستی وجود دارد که از این تعداد پنج نفر به چاقی درجه یک و پنج نفر به چاقی درجه دو مبتلا هستند.

غنیمت اظهار داشت: توجه به آمارهای فوق و ریسک فاکتورهای مخل سلامتی یک زنگ خطر هشدار دهنده برای برنامه ریزان حوزه سلامت کشور، استان و نیز دستگاههای اجرایی است.

وی اصلاح شیوه ها و سبک زندگی، رعایت اصول تغذیه، کنترل وزن، اجتناب از مصرف بی رویه نمک، غذاهای کنسرو شده، فست فودها و غذاهای چرب همچنین عدم مصرف دخانیات، توجه خاص به فعالیت های بدنی، ورزشی و… را در کاهش ریسک فاکتورهای فوق و در نتیجه ارتقا سلامت آحاد جامعه موثر دانست.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/p16m0