امام جمعه موقت اشکذر با اشاره به یازدهم تیرماه سالروز شهادت آیت الله صدوقی، گفت: آیت الله صدوقی در واقع مدافع حریم اسلام وتشیع بود اما بزرگترین ویژگی او این است که، با آنکه مجتهد بود اما در مقابل ولایت خود را سرباز کوچک می دانست.

به گزارش اشکذر خبر، حجت الاسلام والمسلمین سبحانیان، امام جمعه  موقت اشکذر  در خطبه های این هفته نماز حمعه ضمن تاکید بر تقوا  به خطبه ای از نهج البلاغه اشاره کرد که در بازگشت از صفین قبل دروازه کوفه رو به قبرستانی خواندند و در آخرین جمله خطبه گفتند ” اگر اهالی قبور با ما و شما سخن می گفتند، این جمله را می گفتند که تنها کالای بازار آخرت تقواست”.

امام جمعه موقت اشکذر با اشاره به یازدهم تیرماه سالروز شهادت آیت الله صدوقی، گفت: آیت الله صدوقی در واقع مدافع حریم اسلام وتشیع، امداد رسان محرومین و زلزله زدگان و سیل زدگان بود اما بزرگترین ویژگی او این است که، با آنکه مجتهد بود اما در مقابل ولایت خود را سرباز کوچک می دانست.

سبحانیان در بخش دیگری از خطبه های خود به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب انتخابات را حماسه دانستند چون با توجه به شرایط کرونا و دلسردی های معیشتی و هجمه صدها شبکه ماهواره ای و مجازی و راه اندازی هشتک” رای بی رای” مردم پای کار آمدند و حماسه خلق کردند.

وی تصریح کرد: دولت جدید بر عکس تعریف و تمجیدهایی که دولت فعلی از خود می کند با بدهی حداقل ۴۰۰ هزار میلیاردی کسری بودجه طرف است برای همین همه وظیفه دارند کمک کنند دولت را تا وعده های اشتغال و مسکن به سرانجام برسد.

حجت الاسلام والمسلمین سبحانیان به انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه اشاره کرد و اظهار داشت: حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای کار خود را در قوه قضاییه با تاکیدات شش گانه مقام معظم رهبری که مهمترین آن ، ادامه طرح تحول قضایی ، مبارزه با فساد و بودن در بین مردم می باشد شروع کرد و امیدواریم به خوبی از پس از منصب بر بیایند.

امام جمعه موقت اشکذر در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: امسال هفته حقوق بشر آمریکایی همزمان شده با کشف گورهای دسته جمعی اطفال معصوم در مدرسه کانادا جایی کنار کلیسا، چرا غرب، پاپ و دیگران ساکتند! آنهایی که میخواهند مذاکرات وین به سرانجام برسد فقط، ببینند با چه کسانی طرف هستند آنهایی که هواپیمای ایرانی میزنند، صدها نفر در دریا شهید می کنند و به افسر خود مدال میدهند، مذاکرات باید با رفع همه تحریم ها و راستی آزمایی باشد،  آمریکایی که توان ندارد پس از ده روز اجساد قربانیان زیر آوار یک ساختمان خود را بیرون بیاورد! حالا ببینید اگر این قضیه در کشور ما بود چه جنگ رسانه ای راه می انداختند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/PsQeM