شهردار اشکذر: انتخابات به عنوان دستاورد ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در تحقق مردم سالاری دینی یک موهبت است که به مردم داده شد تا در تعیین سرنوشت خود و کشورشان سهیم باشند.
به گزارش اشکذر خبر؛ احمدعلی دهقان منشادی شهردار اشکذر با صدور پیامی از آحاد مردم برای حضور پرشور در انتخابات دعوت کرد.
دهقان منشادی در پیام خود آورده است:
انتخابات به عنوان دستاورد ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در تحقق مردم سالاری دینی یک موهبت است که به مردم داده شد تا در تعیین سرنوشت خود و کشورشان سهیم باشند.
۲۸ خرداد روز آزمونی بزرگ برای ملت ایران است تا با عمل به وظیفه انقلابی خود و حضور پرشور در پای صندوق های رای باردیگر حماسه ای عظیم خلق کرده و جهانیان را متحیر عزت و همدلی خود کنند.
بی تردید هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی دلسرد و نا امید کردن مردم از پیمودن مسیر پرافتخار و غرور آفرینی است که چهاردهه با اقتدار پیموده شده و این مسیر چیزی جز حرکت در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی نیست.
اینجانب ضمن دعوت از آحاد ملت ایران اسلامی به مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو، امیدوارم مردم شریف، نجیب و همیشه در صحنه دیار دارالمومنین اشکذر با بصیرت ،هوشیاری و با اتکای به فضل الهی و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسداشت از آرمانهای امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب با مشارکتی حداکثری و انتخابی درست جلوهای دیگر از ایران مقتدر را به نمایش گذاشته تا گام دوم انقلاب اسلامی استوارتر از گذشته بهسوی پیشرفت و تعالی برداشته شود.
Tuesday, 15 July , 2025