از ماموران کسی که بالاترین درجه را داشت به سمت آیت الله صدوقی رفت . ایشان بدون اینکه از جایشان بلند شوند به مامور گفت به شما دستور می دهم فورا از مسجد بیرون بروید و مراسم را به هم نزنید
اشکذرخبر: یازدهم تیرماه سالروز شهادت آیت الله محمد صدوقی نماینده امام خمینی(ره) در استان یزد و امام جمعه یزد است از شجاعت و شهامت ایشان بسیار گفته اند بدنیست به همین مناسبت در اینجا روایتی از شجاعت وی از زبان یکی از شاگردان این شهید محراب آورده شود، حاج شیخ میرزا عباس دهقانی که در حال حاضر امام جمعه موقت اشکذر هستند نقل می کنند:
«در مدرسه عبدالرحیم خان یزد مراسمی برای بزرگداشت شهدای قیام خونین تبریز برگزار شده بود. حدود سی٬ چهل نفر که اغلب آن طلبه بودند در آن مراسم شرکت کرده بودند.حجت الاسلام انوری (که مدت کوتاهی امام جمعه اشکذر بودند) روی منبر کوچکی نشسته بود و سخنرانی می کرد. که ناگهان ماموران شاه با هیاهو وارد مسجد شدند انوری فورا از منبر پایین آمد. اعلامیه های امام در جیبم بود خیلی ترسیده بودم. اگر دستگیرمان می کردند مدرک هم داشتند. آیت الله صدوقی بدون اینکه ذره ای ترس به خود راه بدهد به حجت الاسلام انوری گفت دوباره برو بالای منبر و سخنرانیت را ادامه بده! از ماموران کسی که بالاترین درجه را داشت به سمت آیت الله صدوقی رفت . ایشان بدون اینکه از جایشان بلند شوند به مامور گفت به شما دستور می دهم فورا از مسجد بیرون بروید و مراسم را به هم نزنید. ماموران راه خودشان کشیدند و رفتند.»
Sunday, 24 August , 2025