بسیجیان جهادگر پایگاه شهیدحججی روستای میل سفید از توابع دهستان کذاب با تهیه و توزیع غذای گرم به مناسبت ماه مبارک رمضان سهم خود را از رزمایش کمک مومنانه ایفا کردند.
به گزارش اشکذر خبر؛ در تداوم رزمایش کمک مومنانه مواسات و همدلی به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ تعداد ۳۰۰ پرس غذای گرم میان نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا در منطقه خمسیان بخش خضرآباد توزیع شد.
بنابر این گزارش بسیجیان جهادگر پایگاه شهیدحججی روستای میل سفید از توابع دهستان کذاب با تهیه و توزیع غذای گرم به مناسبت ماه مبارک رمضان سهم خود را از رزمایش کمک مومنانه ایفا کردند و در ماه میهمانی خدا مواسات و همدلی را بار دیگر در این منطقه به نمایش گذاشتد.
به گفته زارع عضو شورای اسلامی روستای میل سفید ۳۰۰ پرس غذای تهیه شده در این رزمایش در چهار روستای خمسیان، دولاب، پناهکوه و میل سفید توزیع شد.






Friday, 6 February , 2026