به گزارش اشکذرخبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ،قباد مبشری با اشاره به اینکه ۸۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد اشکذر هستند گفت: توانمندسازی خانوار تحت حمایت رسالت اصلی کمیته امداد است.
قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد با حضور در اشکذر، با فرماندار و امام جمعه آن شهرستان برای تقویت تعاملات و همافزایی میان مجموعههای دولتی و حمایتی و ارتقای سطح خدمات به جامعه هدف دیدار کرد.
قباد مبشری ضمن تقدیر از همکاری های فرماندار و امام جمعه شهرستان با کمیته امداد گفت: ۸۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد اشکذر که ۶۸۵ خانوار از آنها مستمری بگیر دائم میباشند
وی با اشاره به اینکه رسالت اصلی کمیته امداد، توانمندسازی خانوار تحت حمایت است گفت: استعدادیابی، توانسنجی، اعطای وام، ایجاد اشتغال و نظارت بر طرح از جمله خدمات کمیته امداد در مسیر توانمندسازی و ایجاد اشتغال با درآمد پایدار برای خانوار نیامند است.
فرماندار اشکذر با تأکید بر اهمیت دو مقوله توانمندسازی و تعاون در مأموریتهای کمیته امداد، این دو محور را برگرفته از تعالیم قرآنی دانست و خواستار بهرهگیری از ظرفیت نهادهای مردمی و خیرین در تحقق اهداف این نهاد انقلابی شد.
امام جمعه شهرستان نیز به ظرفیت اشتغال و خیرین اشکذر اشاره کرد و خواستار بهرهگیری از آن برای خدمت رسانی بهتر به محرومین و نیازمندان آن شهرستان شد.
حمایت از ۸۰۰ خانوار نیازمند در اشکذر؛ تمرکز بر توانمندسازی و اشتغال پایدار
پرینتمدیرکل کمیته امداد استان یزد از حمایت ۸۰۰ خانوار در شهرستان اشکذر خبر داد و تأکید کرد: رسالت اصلی این نهاد، توانمندسازی مددجویان از طریق استعدادیابی، اعطای وام و ایجاد مشاغل پایدار است. در دیدار با مسئولان محلی، بر تقویت همکاریها و استفاده از ظرفیت خیرین برای خدمترسانی بهتر تأکید شد.
لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/vjVbi
https://ashkezarnews.ir/vjVbi
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 26 August , 2025