رئیس شورای اسلامی شهر اشکذر با پیامی از اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته از سوی فرماندار اشکذر در حوزه درمان و سلامت این شهرستان مراتب قدردانی خود را ابراز داشت.

به گزارش اشکذر خبر؛ محمد علی دلشب رئیس شورای اسلامی شهر اشکذر طی پیامی از تلاش‌ها و زحمات هادی هادی‌نسب در راستای رفع موانع پیشرفت بیمارستان حضرت زینب (س) تقدیر و تشکر نمود. در پیام دلشب آمده است:

جناب اقای هادی‌نسب فرماندار محترم شهرستان اشکذر

با سلام و احترام

با عنایت به اینکه عملیات ساخت و ساز بیمارستان حضرت زینب کبری (س) اشکذر با همت خیر محترم و بزرگوار جناب اقای حاج فضل الله شکاری در شرف اتمام می باشد و جنابعالی ضمن بازدیدهای مدام و مستمر از پروژه مزبور پیگیری‌های لازم جهت تجهیز و تامین کادر درمانی و همچنین رتق و فتق سایر امور مرتبط معمول داشته‌اید به نمایندگی از شهروندان عزیز اشکذر مراتب تقدیر و تشکر خود را اعلام نموده و از خداوند منان موفقیت و توفیق روزافزون شما را مسئلت مینمایم.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/0Gt9M