به گزارش اشکذر خبر (اشکذر نیوز) به نقل از ایسنا، “محمدعلی طالبی” در نشست خبری‌ که با هدف تشریح روند برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مهریز، بافق، بهاباد، خاتم و ابركوه برگزار شد،‌ با اشاره به عدم گزارش تخلف تأثیرگذار در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان یزد، اظهار […]

به گزارش اشکذر خبر (اشکذر نیوز) به نقل از ایسنا، “محمدعلی طالبی” در نشست خبری‌ که با هدف تشریح روند برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مهریز، بافق، بهاباد، خاتم و ابركوه برگزار شد،‌ با اشاره به عدم گزارش تخلف تأثیرگذار در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان یزد، اظهار کرد: مشارکت عمومی اقشار مختلف استان در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در طول دهه گذشته بی‌نظیر بود.

وی مشارکت 74.2 درصدی یزدی‌ها در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلای را نشانه محبوبیت نظام در بين مردم استان دانست و بیان کرد: در همين رابطه نيز استان يزد موفق به كسب رتبه پنجم کشوری به لحاظ مشارکت عمومی در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شد.

معاون استاندار همچنين به کسب رتبه اول کشوری استفاده از سیستم جامع انتخابات توسط ستاد انتخابات استان یزد اشاره كرد و گفت: کمترین نقص در تجمیع آراء، آنلاین بودن شعب ثبت نام و اخذ رأی و عدم گزارش حاشیه‌‌های اجتماعی و سیاسی بعد از پایان انتخابات، از جمله ویژگی‌های برگزاری اين دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان یزد بوده است.

طالبی برگزاری بیش از 300 جلسه هماهنگی و تصویب بیش از 750 مصوبه را از جمله اقدامات ستاد انتخابات استان یزد عنوان کرد و ادامه داد: برقراری تعامل مطلوب ستاد انتخابات و هیئت نظارت انتخابات از دیگر ویژگی‌های دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در یزد است.

رئیس ستاد انتخابات استان با اشاره به راه یافتن انتخابات حوزه انتخابیه مهریز به دور دوم، تصریح کرد: دور دوم دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مهریز، دهم اردیبهشت ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان يزد در پنج شهرستان و سه بخش مستقل حوزه انتخابیه مهریز، خاطرنشان کرد: تبلیغات قانونی این دوره از انتخابات از پنجشنبه دوم اردیبهشت‌ماه به مدت یک هفته انجام و از ساعت هشت صبح نهم اردیبهشت‌ماه امسال انجام می‌شود.

معاون سیاسی، ‌امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، پیش‌بینی تعداد برگ‌هاي رأی، تأمین صندوق‌های اخذ رای،‌ برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی ویژه پرسنل را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار ستاد انتخابات استان یزد اعلام و خاطرنشان كرد: بیش از 121 هزار نفر در حوزه انتخابیه مهریز واجد شرایط رأی دادن در این دوره از انتخابات هستند.

وي با اشاره به عدم تغییر تعداد شعب اخذ رای در حوزه انتخابیه مهریز، ‌افزود: 193 شعبه ثبت نام و اخذ رای در حوزه انتخابیه مهریز آماده دریافت آراء واجدین شرایط هستند که از این تعداد 102 شعبه، شهری و 91 شعبه به صورت روستایی است.

طالبي در پايان نيز گفت: از مجموع کل تعداد شعب ثبت‌نام و اخذ رای در حوزه انتخابیه مهریز، ‌133 شعبه ثابت،‌ 60 شعبه سیار و 21 شعبه ویژه خواهران است.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/LaRRY