رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر از اهدای ۳ عدد ویلچر، یک تخت بیمارستانی و یک تشک مواج به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون ریال از سوی خیرین این شهرستان به بانک امانات این جمعیت خبر داد.
به گزارش اشکذر خبر؛ مجتبی پیشداد رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر گفت: در راستای خدمترسانی به هموطنان عزیز، شاهد تداوم حرکت خیرخواهانه خیرین بزرگوار شهرستان اشکذر بودیم.
پیشداد در همین خصوص افزود: این نیکوکاران فرهیخته، و نیک اندیش با نیت قربت و کمک به کاهش آلام بیماران و معلولین، اقدام به اهدای ۳ عدد ویلچر، یک تخت بیمارستانی و یک تشک مواج به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون ریال نمودند.
وی تاکید کرد: این تجهیزات ارزشمند به بانک امانات جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر تحویل داده شد تا در مواقع ضروری و جهت حمایت از اقشار آسیبپذیر، به صورت رایگان و به نیابت از خیرین محترم مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس هلال احمر اشکذر ادامه داد: جای دارد از زحمات بیدریغ و حمایتهای همیشگی خیرین محترم که همواره در خط مقدم کمک به مردم شریف این شهرستان هستند، صمیمانه تشکر و قدردانی نماییم.
پیشداد ابراز امیداری کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص فرهنگ کار خیر، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این حرکتهای الهی در جامعه باشیم.






Thursday, 5 February , 2026