به گزارش اشکذر خبر؛ در مراسمی با حضور معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، حجه الاسلام صانعی امام جمعه شهرستان اشکذر، علمدار یزدی شهردار و سید حسین حیدری رئیس و عضو شورای اسلامی شهر اشکذر، سرهنگ حسین هاتفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و روسای ادارات آموزش و پرورش و ورزش و جوانان شهرستان اشکذر چمن مصنوعی کانون خاتم الانبیاء افتتاح شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اشکذر در حاشیه این مراسم، گفت: این چمن مصنوعی در سال ۱۳۹۹ با مشارکت نوسازی مدارس و شهرداری اشکذر زیر سازی شده و با پیگیری های صورت گرفته در سال جاری، چمن و نصب آن توسط آموزش و پرورش شهرستان اشکذر تامین اعتبار شده و امروز شاهد بهره برداری از آن هستیم.
فلاح در خصوص مشخصات این چمن افزود: این چمن در مساحت ۴۰ در ۲۰ با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال از سوی معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد افتتاح شده است.
وی خاطر نشان کرد: تلاش و ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای تحرک بیشتر و ایجاد نشاط و شادابی دانش آموزان از جمله مهمترین اهداف افتتاح این چمن مصنوعی بوده است که به دنبال پیگیری بیشتر برای تقویت زیر ساخت های ورزشی شهرستان خواهیم بود.







Saturday, 7 February , 2026