با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد، فرماندار شهرستان اشکذر و سایر مسئولین استانی و شهرستانی؛ دومین سالن آموزشی مهارتی جمعیت هلال‌ احمر استان یزد در شهرستان اشکذر افتتاح شد.

به گزارش اشکذر خبر؛ دومین سالن آموزشی مهارتی جمعیت هلال‌ احمر استان یزد در شهرستان اشکذر افتتاح شد.

در این مراسم که با حضور حرازی زاده مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد، حجت‌الاسلام شعشعی نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر استان یزد، هادی هادی نسب فرماندار شهرستان اشکذر و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در مرکز جمعیت هلال‌احمر شهرستان برگزار شد.

فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر مصداق مدیریت جهادی و همدلی است

فرماندار شهرستان اشکذر در این مراسم  با تأکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر زحمات زیادی در حوزه خدمت‌رسانی و آموزش متحمل می‌شود که این تلاش‌ها در مدیریت بحران‌ها تأثیرگذار است؛ گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر، مصداق مدیریت جهادی و همدلی است.

وی تصریح کرد: در مدیریت قبلی و فعلی به‌خصوص تلاش‌های بزاز زاده شاهد رشد فعالیت‌ها و هدف‌گذاری‌های خوبی در حوزه آموزش بوده‌ایم و هلال‌احمر در سطح شهرستان اشکذر با برنامه وارد شده است.

هادی نسب بیان داشت: در شرایط ویژه‌ای به سر می‌بریم و راه‌اندازی این مجموعه آموزشی یک حرکت بزرگی به شمار می‌رود و نشان‌گر هم‌افزایی و همدلی در تحقق اهداف است.

وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی ۵ خانه هلال در سطح شهرستان اشکذر نیز تلاش ارزنده‌ای است و نشان می‌دهد هلال‌احمر مجموعه بسیار پویایی هستند و فعالیت‌های بسیجی خوبی شکل گرفته است.

فرماندار اشکذر در ادامه اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی نیز بسیاری از مردم به‌صورت جهادی و بدون چشم‌داشتی دست به تلاش زدند و امروز این اقدامات جهادی نیز یادآور آن دوران است.

وی گفت: بحث‌های آموزشی در حوزه مدیریت بحران حرف اول را می‌زند و دراین‌باره باید سرمایه‌گذاری کرد، خوشبختانه هلال‌احمر در اشکذر در این زمینه موفقیت‌های خوبی داشته است.

هادی نسب افزود: به هر میزان آمادگی در سطح کشور افزایش یابد در مدیریت بحران موفق‌تر هستیم، شهرستان اشکذر در طرح‌های آموزشی به‌صورت پایلوت برنامه‌های خوبی را ارائه داده که در کشور مطرح شد.

وی عنوان کرد:هر میزان وضعیت آموزش مردم را ارتقا ببخشیم و بتوانیم دراین‌باره برنامه‌ریزی کنیم در حوادث به مدیریت بهتری می‌پردازیم، دراین‌باره برنامه‌هایی از طریق خانه‌های هلال و این مجموعه ارزشمند شکل گرفته که بسیار ارزشمند است.

فرماندار اشکذر گفت:به تلاش گران در این عرصه خدا قوت می گوئیم و امید است این اقدامات تداوم داشته باشد، ما نیز در حد توان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی تصریح کرد:اقداماتی در توسعه برنامه‌های هلال‌احمر در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تکیه بر منویات رهبری و سیاست دولت، گشایشی ایجاد شود و مردم با خیالی راحت بتوانند زندگی کنند و باقی الصالحاتی برای آخرت ذخیره کنیم و در این پاداش سهیم باشیم.

عمده‌ترین فعالیت‌ها برای تأمین منابع انسانی در هلال‌احمر آموزش است

حرازی زاده مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد در این مراسم با اشاره به بیان اینکه عمده‌ترین فعالیت‌ها برای تأمین منابع انسانی در هلال‌احمر، آموزش است و دراین‌باره باید سرمایه‌گذاری کرد؛ گفت: در اینجا باید از اقدامات ارزشمند بزاز زاده رئیس هلال‌احمر اشکذر و فرماندار این شهرستان و تلاش گران در خانه‌های هلال قدردانی نماییم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد افزود: فعالیت داوطلبانه و برنامه‌ریزی‌ها باید به‌خوبی هدایت شود تا منشأ برکات خیر باشد و در این زمینه در خانه‌های هلال این آثار و برکات را دیده‌ایم.

وی تصریح کرد: در نام‌گذاری این محل به نام زنده‌یاد بلوکی، قطعاً زنده نگاه‌داشتن نام بزرگان و عزیزانی که به‌نوعی با هلال‌احمر همکاری می‌کردند و کارهای ارزشمندی داشتد اهمیت زیادی دارد و این قدرشناسی بسیار ارزنده است.

حرازی زاده بیان کرد: از اولویت‌های هلال‌احمر، فعالیت‌های امدادی در حوادث و بلایا است و اگر بلایا و حوادثی نداشته باشیم؛ بحث آماده‌سازی نیروها و تکمیل تجهیزات دارای اهمیت به سزایی است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد در همین رابطه عنوان کرد: بسیاری از فعالیت‌های روزمره در همین محور دوم شکل می‌گیرد و آماده‌سازی نیروهای انسانی و تجهیزات برای استفاده در حوادث بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: بحث توان‌بخشی بعد از حادثه و جمع‌آوری کمک‌های مردمی نیز جز مهمی از فعالیت‌هاست، اما آنچه می‌بینیم منابع انسانی و تجهیزات است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

حرازی زاده گفت: عمده‌ترین فعالیت‌ها برای تأمین منابع انسانی در هلال‌احمر، آموزش است و دراین‌باره باید سرمایه‌گذاری کرد.

با شیوع کرونا اقدامات خوبی در حوزه آموزش مجازی انجام شد

وی افزود: در یک سال و نیم اخیر با شیوع کرونا در جهان و ایران مواجه شدیم و بسیاری از عزیزان خود را از دست دادیم، در این زمینه بحث آموزشی به سمت فضای مجازی رفت و اقدامات خوبی انجام شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد تصریح کرد: از مزایا و نقاط قوت در حوزه اجرایی نیز بحث‌های آموزشی است که در شهرستان اشکذر بسیار مورد توجه است و قطعاً همکاری همه را می‌طلبد.

وی تأکید کرد: باید مدیران اجرایی اشکذر و داوطلبین و امدادگران و اهالی برای پویایی بیشتر کمک کنند و شاهد افراد آموزش‌دیده قوی و معتقد به رفتارهای داوطلبانه و توانمند در اجرای فعالیت‌های امدادی باشیم.

حرازی زاده عنوان کرد: اشکذر با مدیریت فرماندار و مدیریت شهرستان و همکاران اجرایی در زمینه فعالیت‌های گسترده در هلال‌احمر تلاش‌های خوبی دارد و امید است با توسعه آموزش شاهد فعالیت‌های بیشتری در حوزه امدادی نیز باشیم.

توسعه امکانات آموزشی و تجهیزات در ارتقای خدمات امدادی در بحران‌ها مؤثر است

در ادامه این مراسم رئیس هلال‌احمر اشکذر با بیان اینکه همراهی مسئولان در ایجاد این مرکز آموزشی مهارتی بسیار ارزشمند و قابل توجه است بر تأثیر توسعه امکانات آموزشی و تجهیزات در ارتقای خدمات امدادی در بحران‌ها تأکید کرد و گفت: در طول دو ماه با همه سختی‌ها مجموعه‌ای مناسب برای فعالیت‌های آموزی احداث شد و امید است با همراهی‌های لازم این مجموعه باعث خیر شود و فعالیت‌های آموزشی به‌طور استاندارد شکل بگیرد.

وی تصریح کرد:جمعیت هلال‌احمر اشکذر در حال رشد است و باید جامعه امدادی قوی‌تری داشته باشد و این امر مستلزم داشتن امکانات و شرایطی بود تا فعالیت‌هایش را انجام دهد.

بزاز زاده در همین رابطه بیان کرد:با همکاری و تلاش متولیان باید این همدلی و هماهنگی را میان کارکنان ایجاد کنیم و درنتیجه این مجموعه به بهره‌برداری برسد و آموزش‌های استانی را توسعه دهیم.

وی با گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم بلوکی عنوان کرد:فعالیت‌های ارزشمندی از سوی مرحوم بلوکی در ایجاد این ساختمان شکل گرفت و این مجموعه به نام زنده‌یاد بلوکی از همکاران تلاش‌گر هلال‌احمر نام‌گذاری می‌شود و باید خدماتی که ایشان مهروموم‌ها برای سر پا نگه‌داشتن جمعیت و احداث این ساختمان متحمل شدند را پاس بداریم.

رئیس هلال‌احمر اشکذر در خصوص گزارشی از عملکرد مجموعه خاطرنشان کرد: خدمت همچنان ادامه دارد و البته به فعالیت‌ها و هماهنگی‌ها و حمایت وابسته است، در حال حاضر ۵ خانه هلال داریم که در ارائه خدمت به جوانان و اهالی فعال است.

وی گفت: خانه هلال شمسی و تلاش‌های اهالی شمسی در پیشبرد برنامه‌ها بسیار مؤثر بوده و جای قدردانی دارد، خدمات داوطلبانه با همکاری خانه‌های هلال شمسی و مجومرد توانستیم کارهای خوبی انجام دهیم.

بزاز زاده افزود: توسعه امکانات آموزشی و تجهیزات در ارتقای خدمات امدادی در بحران‌ها مؤثر است، در گسترش فعالیت‌ها، ازنظر تجهیزاتی نیز باید در حوزه عملیاتی برنامه‌هایی داشته باشیم.

وی بیان کرد: در این راستا در تأمین داروی کاروان سلامت نیز تلاش‌هایی شد که جای تشکر دارد و موسسه خرد اسفنجرد نیز همکاری خوبی داشتند و قرار شد در قالب خانه هلال نیز به طور منسجم فعالیت‌ها را توسعه دهیم.

رئیس هلال‌احمر اشکذر با بیان اینکه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی خانه‌های هلال ازجمله خانه فرهنگ و هنر که واقعاً در تبلیغی و هنری و انگیزشی فعال هستند؛ بیان داشت: امید است با حمایت بخش عمرانی فرمانداری و مسئولان جمعیت هلال‌احمر شاهد افزایش برنامه‌ها و توانمندی‌ها باشیم و اشکذر به‌عنوان پشتیبان در برنامه‌های عملیاتی حضور داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد؛ ۵ گروه عملیاتی آقایان فعال است و منتظر آموزش‌های تخصصی هستند تا از حوادث پیشگیری شود.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/2VHP8