فرمانده انتظامي اشکذر از دستگيري سارق کابل برق و اعتراف او به سرقت 300 کيلوگرم سرقت سيم مسي خبر داد.
به گزارش اشکذر خبر، سرهنگ “مهدی گل محمدی” بیان داشت: به دنبال وقوع سرقت های کابل برق در حوزه استحفاظی رستاق، بررسی موضوع با هدف کشف سرقت ها به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آن یگان قرار گرفت.
وی افزود: با تقویت گشت زنی های انتظامی، بررسی های تخصصی و اشراف اطلاعاتی، ماموران موفق به شناسایی و دستگیری سارق شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اشکذر تصریح کرد: سارق دستگیر شده در تحقیقات پلیسی به سرقت بیش از ۳۰۰ کیلوگرم کابل های مسی برق اعتراف کرد.
گل محمدی در پایان با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
منبع: خبرگزاری پلیس
لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/79I0A
https://ashkezarnews.ir/79I0A
Saturday, 15 March , 2025