اولین گروه ازدانش آموزان مدارس دخترانه متوسطه دور دوم در مراسمی که در گلزار شهداء فیروزآباد برگزار شد؛ عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.

به گزارش اشکذر خبر؛ در مراسمی که در گلزار شهداء فیروزآباد برگزار شد اولین گروه از دانش آموزان مدارس دخترانه متوسطه دور دوم مناطق مختلف شهرستان اشکذر عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.

حجت‌الاسلام سبحانیان مسئول بنیاد صحیفه سجادیه استان یزد در این مراسم توصیه های معنوی به دانش آموزان داشت و بر اهمیت و لزوم بیان و روایت دفاع مقدس برای نوجوانان و جوانان تاکید کرد.

در ادامه با بدرقه والدین دانش‌آموزان، حجت‌الاسلام سبحانیان، محمد علی الیاسی مدیر آموزش و پرورش شهرستان اشکذر، فرماندهی سپاه اشکذر و تنی چند از مسئولان اولین گروه از دانش آموزان شهرستان اشکذر در قالب سه دستگاه اتوبوس راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور و اردوی راهیان نور شدند.

شایان ذکر است؛ این برنامه به همت بسیج دانش‌آموزی ناحیه مقاومت بسیج اشکذر و اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار گردیده است.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/r7vdO