علی نیک بین رئیس این اداره از پلمپ یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت موازین و نکات بهداشتی خبر داد.

به گزارش اشکذر خبر؛ نیک بین افزود: در راستای انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای عرضه کننده فراورده های  خام دامی در سطح شهرستان اشکذر و بازدیدهای انجام گرفته توسط بازرسان اداره دامپزشکی از واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی، یک واحد از قصابی های شهرستان را به دلیل عرضه گوشت غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و عدم توجه به اخطارهای بازرسان مواد خام دامی و همچنین در پی دریافت شکایت  مردمی در خصوص عرضه گوشت غیر بهداشتی، متصدی واحد مربوطه به مراجع قضایی معرفی شد و واحد متخلف مذکور پلمپ شد.

وی در ادامه گفت: به همه مراکز عرضه گوشت در شهرستان اطلاع داده شده که هرگونه ذبح دام باید با نظارت بازرسان دامپزشکی و در کشتارگاه مجاز انجام شود و همچنین لاشه باید به وسیله خودرو‌های یخچال دار جابجا شود.

نیک بین همچنین تاریخ انقضا گوشت دام سبک را  ۳ روز و دام سنگین را  ۵ روز پس از تاریخ خروج از پیش سرد اعلام کرد .

وی  در پایان عنوان کرد: توصیه ما به مردم این است که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند و در هنگام خرید به برچسب و مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب رابه منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره ارتباطات مردمی (سامانه ۱۵۱۲) به اداره کل دامپزشکی استان یزد گزارش نمایند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/TiLkZ