به گزارش اشکذر خبر (اشکذر نیوز)، محمد رضا شیر غلامی روز شنبه به ایرنا گفت: از امروز/شنبه/ تا چهارشنبه، دمای هوای استان بین 33 تا 35 در نوسان خواهد بود. به گفته وی طی روزهای پنجشنبه تا شنبه آینده دمای هوا بین یک تا سه درجه افرایش خواهد یافت و در شهر یزد به 36 […]

به گزارش اشکذر خبر (اشکذر نیوز)، محمد رضا شیر غلامی روز شنبه به ایرنا گفت: از امروز/شنبه/ تا چهارشنبه، دمای هوای استان بین 33 تا 35 در نوسان خواهد بود.
به گفته وی طی روزهای پنجشنبه تا شنبه آینده دمای هوا بین یک تا سه درجه افرایش خواهد یافت و در شهر یزد به 36 تا 37 درجه خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه دمای هوا در شهر بافق طی یک هفته گذشته کمتر از 40 درجه بود پیش کرد: دما در این شهر در روزهای پایانی هفته به 40 درجه برسد.
شیرغلامی یادآور شد: مرکز استان یزد در اوج گرمای امسال در اغلب روزها در میان سه مرکز استان گرم کشور قرار داشت که کاهش دما در روزهای اخیر موجب شد تا یزد از لحاظ شدت گرما در میان 10 تا 15 استان کشور قرار گیرد.
وی اظهار داشـت: همچنین برای سه روز آینده در این استان افزایش باد و بویژه برای فردا /یکشنبه/ وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک پیش بینی شده است.
وی گرمترین نقطه استان یزد طی 24 ساعت گذشته را بافق با 38 و خنک ترین نقطه را گاریز و سبز دشت بافق با دمای 9 درجه اعلام کرد.
بارش سالانه باران در استان خشک و نیمه خشک یزد بین 90 تا 110 میلیمتر اعلام شده است.





Sunday, 7 December , 2025