به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان شهرستان اشکذر به ریاست هادی هادینسب فرماندار و با حضور سید ابراهیم اقبالی زارچ دادستان شهرستان اشکذر و روسای ادارات عضو کارگروه در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار شد. فرماندار […]
به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط
عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان شهرستان اشکذر به ریاست هادی هادینسب فرماندار و با حضور سید ابراهیم اقبالی زارچ دادستان شهرستان اشکذر و روسای ادارات عضو کارگروه در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
فرماندار اشکذر با بیان اینکه افزایش سگهای ولگرد در سطح شهرستان اشکذر بویژه در مناطق شهری و روستاهای بخش مرکزی و خضرآباد مخل امنیت و آسایش شهروندان شده است؛ گفت: ساماندهی سگهای ولگرد باید با همکاری ادارات شهرستانی عضو کارگروه صورت گیرد و اینکه هر ادارهای خود را جدا از این موضوع و تنها یک عضو معمولی کارگروه بداند درست نیست.
هادینسب در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه اعضای کارگروه بنا به هر دلیلی نتوانستند فرآیند مناسبی را تعریف و اجرایی کنند، به ناگاه جمعیت سگهای ولگرد افزایش پیدا کرده و بنابر این باید ساماندهی آنها با جدیت در شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
وی در همین رابطه تاکید کرد: ضرورت دارد اعضای کارگروه شامل شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت، شهرداری، جهاد کشاورزی و محیط زیست نسبت به تشکیل منظم جلسات و ارائه آمار اقدامات انجام شده در بازه زمانی دو ماهه در زمینه زنده گیری سگهای ولگرد، عقیم سازی و واکسیناسیون سگهای نگهبان در مراکز تولیدی و صنعتی شهرستان اشکذر اقدام نمایند.
فرماندار اشکذر ادامه داد: اطلاع رسانی در خصوص عوارض بیمارهای مشترک بین حیوان و انسان از جمله موضوعات دیگری است که باید به صورت مشترک توسط شبکه دامپزشکی، شهرداری و بخشداریها در قالب نصب بنر در سطح شهر و روستا و فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد.
هادینسب به موضوع مدیریت صحیح پسماند زبالههای سطح این شهرستان جهت جلوگیری از ازدیاد سگ های ولگرد اشاره کرد و بیان داشت: عدم برنامه زمان بندی مشخص و یا تاخیر در جمع آوری زباله ها و یا عدم توجه مردم به بیرون گذاشتن زباله ها در روز و ساعت معین میتواند این موضوع را تحت الشعاع قرار دهد و باید این موضوع مهم نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی رها سازی لاشههای دامی واحدهای دامپروری را یکی دیگر از مسائل و مشکلات در این زمینه عنوان کرد و اظهار داشت: حضور شمار زیادی از سگ های ولگرد مربوط به رها سازی لاشه های دامی در محیط است که به عنوان منبع تغذیه سگ ها به شمار می رود و باید محلی مناسب جهت دفن لاشه دام ها در نظر گرفته شود که اعضا بر نحو فعالیت انجام شده در این زمینه نظارت لازم و کافی را داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید