به گزارش اشکذر خبر؛ محمد رضا دهقانی اشکذری در جریان بازدید از این واحد دانشگاهی، با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در راستای اجرای طرح های فرهنگی ماندگار و با هدف نمایش و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم مردم شهرستان اشکذر افتتاح موزه مردم شناسی و تاریخی اشکذر مصوب شده که ان شاء ا… با ظرفیت خوبی که تاکنون انجام و احصا شده، به زودی شاهد افتتاح یک موزه فاخر که نماد تمدن بزرگ استان یزد و شهر اشکذر هست باشیم.
دهقانی اشکذری از همه کسانی که در منازلشان آثار تاریخی مکتوب و محصولات قدیمی و آثاری که به فرزندان ما انتقال می دهد که یزد نسل پویا و خلاق و موحدی بودند درخواست کرد آنها را به دانشگاه تحویل دهند و این موزه تاریخی را در این دانشگاه افتتاح کنیم.
لازم به ذکر است؛ با هدف شناخت دست ساخته ها، گردآوری آثار، حفظ و بهره وری معنوی آثار و اشیای بجا مانده از انسان و هم چنین معرفی تاریخ و شناخت آداب و رسوم و اعتقادات و نمایش سبک زندگی مردم شهرستان اشکذر از سال ۹۲ تاکنون به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در مجموع بیش از ۲۰۰ شیء تاریخی، ابزار و ادوات کشاورزی، ظروف سفالی و گلی خورجین بافی، نخ ریسی، حلاجی، شعربافی، وسایل اندازه گیری، کتب و اسناد قدیمی، وسایل روشنایی، تلفن، رادیو، وسایل آشپزی و خیاطی، قفل و کلید، در فضایی با زیربنای ۱۰۰ متر مربع جمع آوری شده است.
شایان ذکر است؛ تعدادی از اشیای این موزه اهدایی مردم فرهنگ دوست اشکذر بوده که با نام اهدا کننده در موزه به نمایش درآمده و مابقی آن ها نیز خریداری شده است.






Monday, 9 February , 2026