اشکذر خبر: محمدجواد دیوبند متولد اشکذر که در سه ماهگی پدر خود را از دست می دهد، وی از نوجوانی به فوتبال علاقه مند می شود. دیوبند به دلیل علاقه به ورزش اشکذر، بنیانگذار و مدیرعامل تیم فوتسال شهید کلانتری می شود که در طی سه سال حضور این تیم در لیگ برتر استان، […]
اشکذر خبر: محمدجواد دیوبند متولد اشکذر که در سه ماهگی پدر خود را از دست می دهد، وی از نوجوانی به فوتبال علاقه مند می شود.
دیوبند به دلیل علاقه به ورزش اشکذر، بنیانگذار و مدیرعامل تیم فوتسال شهید کلانتری می شود که در طی سه سال حضور این تیم در لیگ برتر استان، مقام های قهرمانی، سومی و چهارمی را کسب می کند.
وی نام این تیم فوتسال را به یادبود دایی اش «شهید محمدجلال کلانتری» که از کودکی با وی الفتی خاصی داشته است، نامگذاری کرده است.
این پیشکسوت فوتبال از عدم توجه مسئولان و صنایع شهرستان اشکذر به بحث ورزش گلایه می کند و معتقد است هر زمان که ورزش شهرستان مورد حمایت قرار گرفته استعدادهای طلایی شکوفا شده است.
شایان ذکر است، این مصاحبه در ابتدای سال 98 تهیه شده و وی در بخشی از مصاحبه به دلیل بی توجهی مسئولان به کسب مقام قهرمانی در لیگ برتر استان گله می کند اما پس از ضبط این ویدئو یادآور می شود که اعضای سابق شورای اسلامی شهر اشکذر تنها کسانی بودند که از مدیرعامل و کادر تیم فوتسال شهید کلانتری برای کسب این افتخار در استان با نصب بنر و چاپ آگهی در نشریه محلی شهرستان تجلیل کردند.
یادآور می شود، مجله تصویری به اضافه اشکذر با هدف بررسی مشکلات و مسائل فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، معرفی نخبگان و ثبت تاریخ شهرستان اشکذر منتشر شده است.
مخاطبان گرامی میتوانند نقطه نظرات و سوژه های خود را به شماره تماس ۰۹۱۶۲۱۷۰۰۵۸ و ID تلگرام t.me/ashkezar_news ارسال فرمایند.
Thursday, 30 November , 2023