• کد خبر: 20979
      منتشر کننده: مدیرمسئول (علیرضا عسکری )
        تاریخ انتشار: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 - 12:59
    كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: سایر ترکیبات مغذی در ماهی می تواند از گرفتگی و تنگ شدن عروق خونی جلوگیری کرده و التهاب عروق خونی را کاهش دهد و در نتیجه از بالا رفتن فشار خون جلوگیری نماید

    به گزارش نسیم صادق به نقل از وبدا،علي اكبر كمالي اردكاني در گفت و گو با این خبرگزاری ضمن اشاره به روش هاي پيشگيري از بروز فشارخون عنوان داشت: ماهی یکی از سالم ترین غذاهای حیوانی است، چرا كه پروتئین بالا و چربی کمی دارد.
    وي افزود: اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی که سبب بالا رفتن چربی خون (HDL) می شود و همچنین سایر ترکیبات مغذی در ماهی می تواند از گرفتگی و تنگ شدن عروق خونی جلوگیری کرده و التهاب عروق خونی را کاهش دهد و در نتیجه از بالا رفتن فشار خون جلوگیری نماید.

    وي آب كرفس را از مواد غذایی عنوان كرد كه از فشارخون بالا پيشگيري مي كند و گفت: نوشیدن روزانه 2 تا 3 فنجان آب کرفس به مدت یک ماه، می تواندن از افزایش فشار خون جلوگیری کرده و یا فشار خون بالا را به حد طبیعی برساند.
    كمالي در ادامه روغن زیتون را یکی از سالم ترین رژیم های غذایی دانست و خاطرنشان كرد: روغن زیتون تاثیر زیادی بر میزان چربی خون دارد و سبب کاهش فشار خون بالا می شود بنابراين توصيه مي شود از روغن زيتون برای پخت و پز در سالاد استفاده کرد.

    لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/CxyvN

  • Telegram
  • برچسب‌ها:
    ارسال نظر :

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تکمیل کنید *