اشکذر خبر


«شیر شو» ابتکار زنان اشکذری برای روزهای سخت

شناسه خبر : 112023 | تاریخ انتشار : : ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۶ | ارسال توسط :

« شیرشو »یا« قلیات»  غذای بود مناسب بود برای سالهای قحطی و خشکسالی که  مردم با فقر دست و پنجه نرم می کردند و ایران نیز ناخواسته در جنگ جهانی دوم در گیر شده بود

 

اشکذرخبر: «شیر شو»یعنی شیر لعاب دار،تفاوت عمده آن با فرنی در این است که از مصلح به عنوان طعم دهنده آن استفاده می شد علاوه بر اینکه نمک طعم دهنده آن بود از زیره سبز یا سیاه ، شکر ، هل ، گلاب یا دارچین و زنجبیل و یا ترکیبی از این اینها به عنوان مصلح استفاده می شد.

« شیرشو »یا« قلیات»  غذای بود مناسب بود برای سالهایی که ایران نیز ناخواسته در جنگ جهانی دوم در گیر شده بود و همچنین سالهای قحطی و خشکسالی که  مردم با فقر دست و پنجه نرم می کردند در آن دوران این غذای فرنی مانند و ابتکاری زنان اشکذری به شدت مورد علاقه بچه ها بود و برای همه سنی از نوزاد تا سالخورده مفید بود.

نحوه درست پخت آن هم اینگونه بود:

آرد را با مصلح و طعم دهنده ترکیب می کردند سپس آب را با آن می افزودند تا رقیق شود آنگاه شیر در حال جوش را به آن اضافه می کردند و روی اجاق می گذاشتند و مرتب به هم می زدند تا ته نگیرد پس از ده دقیقه شیرشو آماده  می شد.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/XygWo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تکمیل کنید *