به گزارش اشکذر خبر؛ روحالله ردائی فرماندار شهرستان اشکذر با همراهی رئیس دادگستری شهرستان، دادستان عمومی و انقلاب، معاونین فرمانداری، رئیس اطلاعات و رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان با مجتبی علمدار یزدی شهردار جدید اشکذر دیدار و انتصاب وی به سمت شهرداری اشکذر را تبریک گفت.
▫️ردائی در جریان این دیدار با بیان اینکه از وضعیت ضعیف اعتبارات شهرداری آگاهیم و اقداماتی در راستای کمک به بهبود شرایط انجام شده است؛ اما برخی از مسائل و مشکلاتی هم در شهرستان وجود دارد که نیازی به اعتبار ندارد و فقط باید با جدیت پیگیری و دنبال شود.
▫️وی گفت: شهرستان اشکذر سومین شهرستان صنعتی استان است و مهاجرپذیری بالایی دارد و باید توجه شود که فرهنگ مهاجرین بر فرهنگ بومی غالب نشود.
▫️فرماندار اشکذر با قدردانی از زحمات شهرداری، خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت شهرداری انتظار میرود پروژه نهضت ملی مسکن اشکذر با قوت تمام پیش برود تا بتوانیم در اسرع وقت زمینها را به متقاضیان واگذار کنیم.
▫️مجتبی علمدار شهردار جدید اشکذر نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور فرماندار و هیئت همراه، به بیان اقدامات انجام شده و برنامههای پیش روی شهرداری پرداخت.
Wednesday, 9 July , 2025